Делян Добрев: За какво точно им е този кеш на ПП?

0
Според него в предизборна кампания с пари в брой може само да се купуват гласове
Според него в предизборна кампания с пари в брой може само да се купуват гласове Видео: NOVA

Според него в предизборна кампания с пари в брой може само да се купуват гласове

Кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДС Делян Добрев коментира думите на Асен Василев в ефира на предаването „На фокус с Лора Крумова” по NOVA на 19 май. Тогава Василев каза: „Не сме "изпрали" Борисов и Пеевски. Ние се изцапахме. От тях самите знам, че плановете им са Борисов да бъде пенсиониран като президент, а Пеевски да стане министър-председател”.

Думите на Асен Василев бяха кризисен пиар, защото на тях им се натрупаха много проблеми в последно време. Хората успяха да видят какво представляват и да ги чуят в непринудена среда. Едно е да говориш пред камерите, съвсем друго е да обсъждаш кеш в партийната централа и колко кеш ти трябва”, заяви Делян Добрев.

За какво точно им е този кеш? Според мен се изгуби посоката. Въпросът е какво плащаш в една предизборна кампания с кеш, защото дори да е монтиран записа, те говорят, че им трябва кеш. В телевизията с кеш не се плаща нали? Тези платени участия са над 10 000 лв., по закон над тази сума кеш не можеш да платиш. Тоест въпроса е за какво са им три милиона и половина кеш? Без значение кой го дава, дали е Бобоков или някой друг, според мен не това е основното. А защо им трябват пари в брой?”, каза Добрев и допълни, че според него в предизборна кампания с пари в брой може само да се купуват гласове.

По думите му ГЕРБ-СДС няма да се коалира с БСП след изборите. „Аз бих изключил и ПП-ДБ заради всичко, което се случва”, посочи той.

Бих се молил на колене на Томислав Дончев да се заеме пак с еврофондовете, защото за тези 50 млрд. лв. остават още три години и половина да ги усвоим. От тези пари сме използвали 1 млрд.”, подчерта кандидатът за депутат и отбеляза, че според него най-подготвеният за поста премиер на България е Бойко Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Читател
    Дебели папи поставени на трупчета за този от хасковския край,папки на които знаем съдържанието между кориците,вече са покрити с прах.Вместо да търка наровете на н-ския затвор, субектът изразява мнение по удобните за него студия,кой да е следващия премиер на държавата.Наглец,ти се подмазвай на началника си колкото искаш, а кой ще бъде следващия премиер,ще кажат хората.
  • 8
    1
    Вие с чувалите
    Да мълчите. Всички ви виждаме калпавата работа.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари