Делян Добрев: Всичко на ПП им е посредници и комисионни

0
В Украйна умират хора, а ние ги караме да плащат на посредници и комисионни, заяви депутатът от ГЕРБ
В Украйна умират хора, а ние ги караме да плащат на посредници и комисионни, заяви депутатът от ГЕРБ Снимка: БНТ

В Украйна умират хора, а ние ги караме да плащат на посредници и комисионни, заяви депутатът от ГЕРБ

Бъдещото управление на България ще го оформят следващите избори. Да се надяваме, че няма да остане същото разпределение, както е сега. Много се надявам колегите от "Продължаваме промяната“ (ПП) да останат наполовина в следващото НС. Това заяви бившият енергиен министър и настоящ депутат от ГЕРБ Делян Добрев в предаването „Панорама“ по БНТ.

Изнесли сме боеприпаси за 5 млрд. лева. Те са отишли за държави, около Украйна. Това не е честно и е лицемерно. В Украйна умират хора, а ние ги караме да си плащат освен за оръжие и за комисиони и посредници. Всичко на ПП им е такова – посредници и комисионни“, изригна той.

Асен Василев му отвърна: „Хайде по-спокойно. Да не мислите че Пентагонът плаща комисионни?“, отвърна съпредседателят на „Продължаваме промяната“, който също бе гост в предаването.

Ние направихме всички усилия, за да има правителство. Прогнозирахме, че ако мандатът отиде в БСП – резултатът ще е нулев. В този парламент може да се сформира само дясна коалиция, защото на левите не им стигат гласовете“, обясни Делян Добрев.

Не сме търсили избори. Ние сме единствената партия, на която бе връчен мандат и предложихме експертен кабинет. Ако останалите партии искаха да има кабинет на всяка цена, можеха да подкрепят кабинет на проф. Габровски. Какво не му харесаха?“, чуди се депутатът от ГЕРБ.

Казах ви за посредниците, сега ще ви кажа за магистралите. Те колегите много лъжат. Ето им обещанието за две магистрали, за тунели и т.н. Специално заради г-н Василев съм го подчертал. Един метър магистрала не построиха. Ако зависеше от ПП магистрала в Северна България никога няма да има. Те взеха един милиард, заделен за магистрала „Хемус“, и го изхарчиха“, обърна се Добрев към Асен Василев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Zrte
    Пълен идиот е тоя хасковски плужек! Трябваше да търка наровете,а не да дава акъл! Смотаняк, боклук,пълен помияр!!!
  • 3
    2
    Самарин
    Ако не беше Гешев с големия чадър,този хасковски сопол,днес трябваше да излежава втората си година в н-ския кауш.Това изчадие,разделя българите с идиотското си държане,толерирано от началникът си.
  • 3
    1
    Наглец
    И кой го казва??? Осъденият вече, доказан лъжец Добрев. На него само схеми като тази, за която е осъден братко и братко, са му в главата. Той, Борисов и другите лайкучки на ГЕРБ - Биков, Митев, Герг Георгиев и сие си мислят, че другите са като тях и проектират своите виждания и това което те биха направили ако имаха техните възможности. Това тяхното си е патология даже си има и няколко определения в психиатрията.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари