Делян Добрев: Асен Василев е подал ръчичка и чака Бойко Борисов да го заведе в Министерския съвет

1
ПП измамиха своите избиратели, заяви депутатът от ГЕРБ
ПП измамиха своите избиратели, заяви депутатът от ГЕРБ Снимка: БНТ / стоп - кадър

ПП измамиха своите избиратели, заяви депутатът от ГЕРБ

"За мен тези преговори, които вървят в момента, са една голяма измама на Промяната към техните избиратели. Те измамиха своите избиратели и продължават да ги мамят". Това заяви в "Говори сега" по БНТ депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев.

Според него ПП са изкарали 600 000 гласа, защото са говорели колко е лоша партия ГЕРБ и как никога няма да направят нищо с ГЕРБ.

"Не казвам "Демократична България", защото те си мълчат. Те гледат даже да не участват в тези срещи, защото ги е срам", заяви Добрев.

"Асен Василев е подал ръчичка и чака Бойко Борисов да го заведе в Министерския съвет", каза още депутатът от ГЕРБ-СДС.

Допълни, че не са се кълняли, че няма да правят правителство с ПП. Акцентира, че Бойко Борисов им е подавал ръка още преди изборите, но те са отговорили с агресивна кампания срещу ГЕРБ.

По думите на Добрев цялото НС е против това Асен Василев да е премиер.

"Ако мнозинството реши, че трябва да се прави коалиция, в крайна сметка ще се съобразя. При нас всеки може да си каже мнението", каза още Делян Добрев.

Каза още, че трябва да се говори с всички партии в НС за подкрепа за членство в еврозоната, без "Възраждане", които са против еврото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Jiuyt
    Изобщо не е необходимо,някой да ми говори,че ГЕРБ са лоши! То се вижда във всяка сфера! Видиш ли куха лейка на държавна служба,то тя е гербаджийска!!!
  • -1
    1
    Anonimen
    Този палячо не спира да ръси лъжи и простотии.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари