Делян Добрев: Ако ГЕРБ направи протест, в София ще има 30 000 души

0
Той отрече от ГЕРБ да ревнуват премиера Петков за посещението му в САЩ, тъй като Борисов се е срещал с Обама и Тръмп
Той отрече от ГЕРБ да ревнуват премиера Петков за посещението му в САЩ, тъй като Борисов се е срещал с Обама и Тръмп Снимка: БНТ, стоп кадър

"Шефът на ДАНС беше в парламента и каза - газът е руски, но е скъп, защото има посредници. Увеличението на цената на газа не е 14%, сравнява се цената за май с тази от април. Коректно е да се каже каква щеше да е цената, ако не ни беше врътнато кранчето - то тя щеше да падне - с 31,7%, ако ги нямаше посредниците"

Това заяви в "Панорама" по БНТ депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев.

"Ние вземаме с 30% по-скъп газ заради посредниците, Полша взема по-евтин газ, защото го взема по германския договор, който е на по-ниска цена", каза Добрев.

Той отрече от ГЕРБ да ревнуват премиера Петков за посещението му в САЩ, тъй като Борисов се е срещал с Обама и Тръмп.

"По думите му, ако ГЕРБ направи протест, в София ще има 30 000 души. Но това правителство, колкото и протести да види, няма да си подаде оставка, защото за 3 от 4-те партии е въпрос на оцеляване, защото не се знае дали пак ще влязат в парламента", заяви Добрев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Иво
    Тези Престъпници само бой ги оправя!Шайка боклуци са!
  • 3
    2
    Алчен
    30 000 от които 29 990 платени
  • 0
    1
    Русенец
    Тези герберасти трябва да бъдат физически малтретирани. Те явно не разбират от дума. Никой не иска и да си спомня за тях.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари