Делян Добрев покани Асен Василев и Кирил Петков на дуел „Двама срещу един"

0
"Да направим калкулация за въпросните 86 евро, колкото трябваше да струва газа през юли”, посочи той
"Да направим калкулация за въпросните 86 евро, колкото трябваше да струва газа през юли”, посочи той Видео: NOVA

Нов сблъсък за газа. ГЕРБ и „Продължаваме Промяната” влязоха в спор откъде страната ни получава гориво и на каква цена

Междувременно, от партията на Петков и Василев призоваха служебното правителство да не изпуска търговете за слотове за газ, които предстои да бъдат договорени през септември, предаде NOVA

България продължава да получава руски газ, смятат от ГЕРБ, но на по-висока цена. Георг Георгиев посочи: „100 % руски газ и към настоящия момент идва към България, но през швейцарския, през румънския посредник . Ние вместо да пазаруваме така - пазаруваме с 30 % по-скъпо”.

Предишните управляващи контрираха. Асен Василев подчерта: „0,7 по 200 евро са 140 евро + 10 евро са 150 евро, те показват фактура за 110. Сега вие ми кажете как купувате газ с 30-40 евро по-евтино. На пазара има всякакъв газ - имате един силоз със зърно руски и един американски. Като ги смесите как може да си вземете от руския или само от американския да си направите хляб”, попита той.

От ПП смятат и че са направили всичко възможно да се осигури газ за зимните месеци, но служебният кабинет е изпуснал възможността.

Делян Добрев от ГЕРБ покани Асен Василев и Кирил Петков „на дуел. „Двама срещу един, за да направим калкулация за въпросните 86 евро, колкото трябваше да струва газа през юли”, посочи той.

„Демократична България” на свой ред настоя да се проведе разследване защо България избра да изгради газопровода, известен като „Балкански поток”, който е разклонение на "Турски поток".

„Какви бяха причините за това българската държава, в лицето на Бойко Борисов, да прекара така наречения „Руски”, „Турски” поток, за който българската държава плати 3 млрд лева. И няма нито едно отклонение на българска територия”, каза съпредседателят на ДБ Атанас Атанасов.

От ГЕРБ посочиха, че за страната ни има ползи, защото получава пари за транзита на газ. Георг Георгиев заключи: „Това са хора, които живеят с лъжата. 500 млн. са тези някакви си такси, влизащи в българския бюджет, г-н Атанасов да вземе и да прочете”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Lki
    про100$$$$$$$$ к!р0 и @сен ф@силеф са агенти/шпиони на сащ и са обучени да не преговарят, да не действат публично, освен, ако от PR ще им доносе позитиви! Но българското общество не знае, че тези американски агенти/шпиони не носят никаква отговорност за всичко, което говорят, защото винаги, казаното от тях, е само лъжи!
  • 4
    1
    niki
    Дали едните крадци или другите крадци са на власт все едно и също
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари