Държава, в която са разположени чужди войски и то без пари, е окупирана

3
Политиците предадоха България
Политиците предадоха България

КОЛОНИЯТА НЕ ВИ ИСКА

Интересен въпрос ще се обсъжда тези дни. Генерал Джеймс Макконвил от САЩ е на срещи в България. С намеци, че трябва да се подсили с военна сила източният фланг на НАТО /разбирай САЩ/. Както знаем, САЩ изтеглят от Германия 12 000 свои военни и сега си търсят на кого да ги натресат. Познавайки действията на ГМР, не се и съмнявам, че ще ги покани в България.

Само на евролиберастите не им е ясно, че сме колония и окупирана територия. Държава, в която са разположени чужди войски и то без пари, е окупирана. Още повече, че не сме в състояние на война, а САЩ явно се подготвят за такава.

Състояла се е среща на американския генерал с Мустафата, Ким, американски генерали и българският началник на сухопътни войски /!/.

Четирите военни бази се използват безплатно от САЩ. Най-бедната европейска държава явно е била много щедра към най-богатата в света. Въпросът чий го търсят на друг континент тези военни, е излишен, всички знаем за амбициите им за света.

Политиците предадоха България. Тези, които са гласували за този срамен договор за базите и допускането на чужди войски на територията на България, трябва да бъдат осъдени за държавна измяна! Както и тези, които служат на чужди господари, а не на България!

Американци, go home!

А Онуй много да внимава какво обещава от името на България. Защото България има бъдеще само като свободна и независима държава, а не колония, която чужди войски са я окупирали.

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари