Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Дарение по задължение

6
За училище Васил Левски мога да кажа, че е бирник за пари
За училище Васил Левски мога да кажа, че е бирник за пари

Това се случи преди две години. В училище Васил Левски.

Певци идваха да пеят без да цитирам имена уж с благотворителна цел,а задължаваха родителите на децата да даряват по 3лв на дете. В това училище учиха, но вече не.. моите две деца. Да, тези пари като сума не са много, но ни задължаваха да ги даряваме.

Думите на една учителка без да цитирам името и се изказа точно така: "Няма значение ако искате елате на концерта, който ще се състои в училището, ако искате недейте това за нас няма значение, но Вие трябва да дарите тези пари", като си мислеше че само едно дете имам в училището им. Заявих на учителката, че и двете ми деца от трите ми родени учат във вашето у-ще. Обърнах се след това и си тръгнах. След известно време отписах децата ми от това у-ще. За друго у-ще незнам, но в у-ще Васил Левски мога да кажа, че е бирник за пари.

Отрано започват с ходенето по екскурзии някои от които са и задължителни, да неговорим, че търсеха и родители които да боядисват с цел освежаване на стаята, отделно шкафчета трябваше да плащат родителите. Първо поръчка се прави списък колко човека ще дадът, но не всеки родител може да разполага

Автор: Христина
(Автор: Христина - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари