Блъснаха дете на пешеходна пътека край училище "Васил Левски"

4
На мястото на произшествието са пристигнали полиция и линейка
На мястото на произшествието са пристигнали полиция и линейка Снимка: Dunavmost

На мястото на произшествието е пристигнала линейка и детето е откарано в болница

Дете е блъснато на пешеходна пътека край СУ "Васил Левски" в Русе. Това съобщиха очевидци за Dunavmost.com.

Инцидентът е станал около 13:00 ч. на пешеходната пътека между школото и магазин "Кауфланд". По първоначална информация пострадалото дете е момче, ученик в шести клас и е блъснато от таксиметров автомобил. На мястото на произшествието са пристигнали полиция и линейка, а детето е откарано в болница.

Причините за инцидента се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    13
    1234
    Ами тарикатите, които при преминаване на кръстовището Чародейка - Дружба от дясна лента продължават направо задминавайки поне 30 автомобила, чакайки си в средна лента! " Какво да чакам с кьоравите, я да си мина от дясната лента с мръсна газ" ... Затова и като общество затъваме ...Няма критично мислене
  • 8
    12
    Родител
    Относно спирането на родителите...ами не е нужно да си спрат колите до оградата точно, други родители спират по-далеч- на паркинга на Практис, на Кауфланд и т.н. Ама то защото всички са тарикати и искат ако може в двора да влязат за да не направят две крачки в повече.
  • 8
    11
    еми..
    Еми това училище е най-обикновено, квартално и децата са от квартала. Нямам идея защо ги карат с коли, които пречат, а често и нарушават закона.
  • 12
    10
    до 9
    Опа! Ти много важен въпрос повдигна. И „Очевидецът“ също би могъл да се изкаже. Както в̶с̶и̶ч̶к̶и̶ някои знаем, ЗДП забранява паркирането, че и престоят върху и пред (на 5 метра пред) пешеходна пътека. Причината, тези с повече мозък, можем и сами да се досетим, каква е. Значи, както за всяко друго произшествие в тази „държава“, причината да се случи е, че няма контрол. КАТ, Пътна полюция или както там се наричате, хвърлете си оставките. И без това от вас няма полза, поне спрете да ядете народна пара!
  • 16
    9
    Rs
    Абсолютно точно така е там се нареждат 3 реда коли които пречат не го оправдавам но няма никаква видимост от НЕПРАВИЛНО паркираните коли точно на пешеходната ПЪТЕКА които са ПРЕДПОСТАВКА ЗА ПТП!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари