Даниел Лорер: „Хамас“ стигна до ново ниво на жестокост!

0
Немислима човешка трагедия, която е причинена само с цел демонстративна жестокост, каза Лорер за конфликта в Близкия изток
Немислима човешка трагедия, която е причинена само с цел демонстративна жестокост, каза Лорер за конфликта в Близкия изток Снимка: БГНЕС

Немислима човешка трагедия, която е причинена само с цел демонстративна жестокост, каза Лорер за конфликта в Близкия изток

Когато има конфликт, който е свързан с терористична организация толкова близо до нас, е много възможно тя да има клетки из цяла Европа, които се активират при такава ситуация. Редно е, когато бушува война, която не знаем как ще повлияе на близката околност, където сме и ние, КСНС да се занимае с въпроса“, каза депутатът от ПП-ДБ Даниел Лорер в „Лице в лице“ по bTV.

По думите му България се справя добре с миграцията.

Въпреки новия конфликт, все още няма натиск към България. Заедно с Турция и Гърция удържаме много добре югоизточния фланг на ЕС. Трябва да си направим домашното, за да осигурим сигурността на всички стратегически инсталации в България, да ги охраняваме добре“, допълни Лорер.

Той определи конфликта в Близкия изток като немислима човешка трагедия, която е причинена само с цел демонстративна жестокост.

Това, което се случи в събота беше различно. Средновековна жестокост от страна на „Хамас“, която е международно призната терористична организация, но този път стигна до ново ниво, което сме виждали в Сирия и Ирак и което използва жестокостта демонстративно. Бременни женим, хора с Алцхаймер, оцелели от Холокоста, които са отвлечени като заложници“, каза Лорер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    123
    еврея не е това, което е. подмолно насекомо е. е тоя е същия.
  • 3
    4
    09878
    Заедно с другия евреин соломон, защо не се завърнат в татковината си да я бранят от "злите" палестинци? Или единственото "оръжие" което са държали през живота си е бил пластмасова вилица да си бодат еклерите с нея?
  • 4
    3
    Уххх
    Тоя гнуния евреин само като му гледам мръсната муцуна с дългия еврейски нос и усещам как портфейла ми олеква... Защо сте сложили такава грозна снимка? Сложете поне там една пясъчна панорама.. не тоя безгръбначен червей.. че и на монитора май взеха да му умират пиксели от тоя грозник.
  • -1
    2
    До 1
    Летящият фатмак РадеФФ подкрепя всичо със Z
  • -2
    1
    Фенката на Путлер
    Важното е, че ние рероруZZшлямските тролчета поткрепями Иран, Сев, Корея и Палестина!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари