Надежда Нейнски: "Хамас" използва хората като жив щит

0
Няма как терористична организация да създаде държава, категорична е бившият външен министър
Няма как терористична организация да създаде държава, категорична е бившият външен министър Видео: bTV

Няма как терористична организация да създаде държава, категорична е бившият външен министър

Хамас“ е терористична организация. Не може да му се вменява, че иска да създаде държава. Няма как терористична организация да създаде държава“, каза в предаването „120 минути“ по bTV бившият външен министър Надежда Нейнски.

В момента е важно как ще бъдат разговорите с арабските държави ,защото ще бъде голям тест дали ще се отворят граничните пунктове с Египет“, каза тя.

Хамас“ възпрепятства хората да напуснат Газа, където Израел обстрелва. „Хамас“ прави това от години. Групировката използва хората като жив щит“, посочи Нейнски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Мда
    Че тя какво разбира от политика?
  • 0
    2
    До 1
    Истински образ на комунистически отпадък ! Къде си ти и къде е Нейнски ,бе потомствения АБПФК ! Ти хвалиш само Баба Цола, нали ?
  • 4
    1
    Значи са усвоили усраинскуят...
    Боже, защо, защо си лишил от акъл тази и подобните ѝ от ум и разум! То верно, че от евроджендърчетата недоклатени, жълтопаветници недокъпани, акъл - оксиморон, ама ...! А, и Боже мой, лош си, не си прибираш вересиите! Моля те от все сърце и душа - поправи се! Че вече бактън от Идиоти по "талавизирите"! Анадънму?😀
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари