Да изчезнеш за 60 секунди!

0
Кола буквално изчезна пред очите на собственика си, докато отключва гаража
Кола буквално изчезна пред очите на собственика си, докато отключва гаража Видео: NOVA

Зачестяват сигналите за откраднати коли.

Само за ден във вторник са получени три различни сигнала за откраднати скъпи коли от една и съща марка, в един и същ столичен квартал. По това време на годината зачестяват кражбите на отключени коли, докато собствениците се опитват да ги изчистят от снега. 

"Във вторник вечерта паркирах колата си и влязох в двора, за да отворя гаража. Заключих колата. В следващия момент видях стоповете да светят и колата тръгна. Всичко се случи в рамките на 5 минути", разказа в "Здравей, България" потърпевшият Вергил Боянов, предава NOVA.

Действието се развива в квартал "Овча купел". Боянов е информирал застрахователите и е подал сигнал в районното управление на МВР. Оттам е станало ясно, че в рамките на 12 часа са изчезнали още четири коли от същия квартал. Застрахователите и полицията в момента издирват колата на Боянов, която струва около 22 000 лв.

От МВР предполагат, че при кражбата е използвано устройство, което записва кодовете на ключа. Една от откраднатите коли е намерена във вторник. В колата на Боянов е имало лаптоп и харддиск, тъй като той работи като IT специалист.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари