Collamask – Освежава Кожата без да Предизвиква Алергии

1
Collamask е нов продукт, който подмладява и освежава кожата на лицето
Collamask е нов продукт, който подмладява и освежава кожата на лицето

Collamask е нов продукт, който подмладява и освежава кожата на лицето. Съдържащ единствено естествени съставки, той е предпочитаният избор на съвременната градска жена поради доказаното си ефективно въздействие.

Напредването на възрастта и годините и биологичен процес, от който никой човек не може да избяга. Той носи със себе си и различни видове кожни болести, най-честата причина за които е окисляването, директно отговорно за дехидратацията и изсушаването на порите.

Не са малко медицинските продукти, рекламирани на пазара като ефективно средство за борба с кожните инфекции и хронични заболявания. Но не много от тях разчитат на изпипана, клинично тествана и доказано работеща формула.

Някои дори нанасят повече вреда, предизвиквайки алергии и възпаления. Най-често срещаните от тях са:

  • Разширяване на Порите: Води до събиране на мръсни частици между клетките.
  • Образуване на Бръчки: Силно окисленият епидермис се състарява двойно по-бързо.
  • Отпускане на Кожата: Голямата концентрация на отровни вещества във въздуха на съвременната градска среда, както и нервното напрежение и среса, са отговорни за бързото остаряване и отпускане на мускулите на лицето.

Новопоявил се козметично-медицински продукт, разпространяван под името collamask и препоръчван от редица лекари, успешно бори причините за тези симптоми.

Collamask – Създаден от Специалисти

Над Collamask са работили известни експерти от областта на алергодерматологията, естетичната и козметична дерматология. Благодарение на ефикасните си съставки, включващи синя глина, колаген, натриев алгинат, бетаин, етерично масло от Палмароза и комплекс от аминокиселини, ефектът от редовното нанасяне на маската започва да се усеща още на първия месец лед началото на употребата.

Редица от изброените растителни продукти се използват за използват вече от десетилетия за успешното лечение на раздразнена и възпалена кожа в Западна Европа. Поради тази причина, при създаването на Collamask е имало непрестанна консултация с клиники и медицински институти там.

Артикулът е тестван десетки пъти, за да е сигурно, че не би имал негативно въздействие върху някои определени типове кожа. Съставът му е патентован.

Collamask – Позитиви и Силни Страни

Маската за лице успешно възстановява структурата на лицето, лекувайки причините за преждевременното стареене и подобрявайки нейната еластичност и свежест. Клиничните изпитания показват, че некомедогенния характер на включените вещества е отговорен за успешното медицинско приложение на Collamask.

Благодарение на факта, че съдържа и етерично масло от Палмароза, продуктът придава и приятно ухание на кожата, което изцяло елиминира нуждата от употреба на допълнителни разкрасителни средства и извършване на медико-козметични салонни процедури.

Инструкции за Употреба

Преди нанасяне на маската за лице, потребителите трябва внимателно да измият лицето си с топла вода и сапун, за да може насъбралата се между порите мръсотия да изчезне. След това следва то да бъде внимателно подсушено с чиста кърпа, избягвайки резките движения, които допълнително могат да раздразнят кожата.

Collamask се нанася по стандартен начин с леки движения и се оставя да действа 1-2 часа, за да може максимално добре да попие в най-чувствителните части на лицето.

Цена и Доставка

Артикулът се поръчва лесно през официалния сайт. Клиентът трябва само да попълни кратък формуляр, след което представител на компанията ще се свърже с него на посочения телефонен номер, за да бъдат доуточнени детайлите.

Доставката на Collamask на територията на София отнема не повече от 3 дни, а тази до всички други точни в страната – до 7. В момента се предлага на преференциалната цена от 59 лв., като е включено намаление от -50% от оригиналната.

Collamask – Тестван и Доказано Ефективен Продукт

Създателите на Collamask твърдят, че разработката му не е била никак лека, тъй като са искали да предложат нещо повече от средностатистически козметичен продукт. Затова и внимателно подбират и изследват резултатите на всяка една от съставките, които съдържа Collamask.

Те се гордеят с факта, че са успели да създадат едно наистина уникално медико-козметично средство за борба със състарената покривка на лицето, замърсените пори и изтощения епидермис. Патентованият и сертифициран състав на маската e причината тя да може да бъде препоръчана за всички типове кожа.

Collamask не само хидратира, изглажда и възстановява епидермиса, той я тонизира, подхранва и поддържа.

Collamask може да се поръча от официалния сайт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари