Четирима души са ранени след атака с нож в Манчестър

0
Антитерористичният отдел на британската полиция е поел разследването на нападението в търговския център в Манчестър
Антитерористичният отдел на британската полиция е поел разследването на нападението в търговския център в Манчестър Снимка: БГНЕС

Търговският център „Ърндейл“ в Манчестър е евакуиран след съобщения за намушквания с нож, съобщава БГНЕС, като цитира BBC.

Четирима души са ранени. "Ние сме на мястото, оказваме спешна помощ на четирима пациенти", заяви говорител на Британската служба за спешна помощ. Според Sky News ранените са петима. Медиците отказват да коментират характера на нараняванията на лицата, потърсили помощ след атаката.

Полицията в Манчестър заяви в Twitter, че са реагирали на сигнал за инцидент в търговския център.Кадри от търговския център, споделени в социалните медии, показват пристигащи на място полицейски коли. Районът е отцепен.

В друго видео в социалните медии се вижда мъж на земята с полицейски служител, насочил електрошок към него.

Има арестуван по подозрение за нападението, съобщи местната полиция, цитирана от Sky News. Той е мъж на 40 години и е изведен за разпит от властите. Антитерористичният отдел на британската полиция е поел разследването на нападението в търговския център в Манчестър.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари