Честта е по-важна от живота!

0
Това гласи последния пост на 48-годишния Любомир Славейков преди да убие жена си
Това гласи последния пост на 48-годишния Любомир Славейков преди да убие жена си

"Честта е по-важна от живота".

Това са последните думи на 48-годишния Любомир Славейков, написани в профила му във Фейсбук в 0.27 часа тази нощ. Минути по-късно мъжът ще пребие до смърт и ще нанесе множество порезни рани по тялото на 48-годишната си съпруга Светла Славейкова, пише Dir.bg.

В "къщата на ужасите" в столичния кв. "Модерно предградие" е и 20-годишният им син. Съпрузите имат и 22-годишна дъщеря. Те обаче били разделени, а Светла Славейкова от месеци била жертва на домашно насилие, но никога не е подавала сигнал в полицията или прокуратурата. След като убил съпругата си, Любомир се намушкал в областта на сърцето и прерязал китките си. Пристигналият на място екип на Спешна помощ го е транспортирал в "Пирогов" в много тежко състояние. Лекарите в спешната болница и в момента се борят за живота му. 

През последния месец 48-годишният мъж е написал няколко поста, които са предвещавали кървавия завършек на брака му.

Само преди 5 дни, ядосаният Любомир е публикувал видео и е оставил коментар: "Това не е остатък от последния ми магазин. Това са обувките на шибаната ми бивша жена, които още не си е взела, че не са в сезон. Явно фалита е бил неизбежен". Ден по-рано пък мъжът пише: "Живота беше приказка, сега е кошмар,но Чичо ще си направи от лимоните една лимонада и герой в нова приказка".

За съжаление "приказката" всъщност е кошмар.

От прокуратурата съобщиха още, че убийството на Светла Славейкова е извършено по особено мъчителен начин и с особена жестокост - на жертвата са нанесени множество травматични увреждания в областта на гърдите и главата. Установен е и мотивът за убийството - ревност.

Разследването по случая продължава. Очакват се резултатите от назначената съдебно-медицинска експертиза, която ще покаже точната причина за смъртта на 48-годишната Светла Славейкова - побоя или порезните рани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари