Бойко Борисов: Съболезнования на Бедрос Пехливанян и сина му

8
Въпреки чегъртането и в МВР, има останали достойни полицаи!, пише лидерът на ГЕРБ
Въпреки чегъртането и в МВР, има останали достойни полицаи!, пише лидерът на ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поднесе съболезнования на координатора на партията в Русе за трагичната кончина на съпругата му.

Борисов благодари на полицаите и прокурорите, които стигнаха до извършителите на това тежко престъпление. "Въпреки чегъртането и в МВР, има останали достойни полицаи!", написа Борисов във Фейсбук

Ето какво написа лидерът на ГЕРБ:

"Съболезнования на Бедрос Пехливанян и сина му. Не сте сами! Бедо е един от хората, с които поставихме началото на ГЕРБ в Русе през 2008 г. Благодаря на полицаите и прокурорите, които стигнаха до извършителите на това тежко престъпление. Въпреки чегъртането и в МВР, има останали достойни полицаи!"

Припомняме, че по-рано бе съобщено, че жена е била убита жестоко в Русе, а тялото ѝ е било разчленено. Жертвата е съпругата на общинския координатор на ГЕРБ Бедрос Пехливанян, която е управител на верига от аптеки.

Разследването по случая е започнало на 14 януари, когато общинският координатор на ГЕРБ и собственик на верига от аптеки Бедрос Пехливанян е подал сигнал за изчезването на съпругата си Еранухи Пехливанян.

По думите на окръжния прокурор на Русе Георги Георгиев има задържани две лица за срок от 72 часа, които са привлечени като обвиняеми и са направили пълни самопризнания:

Обвиненията срещу тях са за отвличане, за грабеж и за квалифицирано убийство с цел прикриване на други престъпления“.

Това съобщи прокурор Георгиев пред БТА и поясни, че става дума за грабеж на сумата от 65 хиляди в евро и левове.

Какво точно се е случило ще стане ясно вероятно утре, когато се очаква да приключат следствените действия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Пламен
    Такова показно убийство трябва за Борисов ,на парчета във чувал и на 5м.под земята!!!
  • 18
    1
    И все пак ...
    Никой жив човек не заслужава подобна участ - брутално убийство! Обаче, когато политик си прави пиара върху скръбта на близките - това е повече от гадно ... E,това показва снимката.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари