Бунтът на гнева

3
Народът НЕ ИМ ВЯРВА! Народът е ОМЕРЗЕН
Народът НЕ ИМ ВЯРВА! Народът е ОМЕРЗЕН

Разпадът на мутренската държава издълба дъното.

Бруталното убийство на журналистка от Русе се превърна във фитила, който само за няколко часа подпали тлеещите с години гняв, омерзение, срам и крайно недоверие към властта в България.

Срастването между мафия и държава е нагло и неприкрито, а полицейските разследвания и прокурорските напъни отдавна се възприемат или като бутафория, или като назидание за опоненти и по-гласовити несъгласни.

Народът НЕ ИМ ВЯРВА! И не очаква нито независимо разследване, нито арест за реалния виновник. Народът е ОМЕРЗЕН! И много добре знае, че зад размахания пръст на Цацаров прозира сянката на Пеевски, а в биографията на вътрешния министър се крие и „работа“ за подземния свят.

Народът ПОМНИ колко пъти удобно белезници щракваха за клошари и психично болни, за да се бият в гърдите от МВР и да демонстрират бързина и прозрачност на правосъдието.

Но прогнилата им система този път няма да замете случая толкова лесно. Защото след страха идва бунтът на гнева. Събуденият народ не иска само истината. Иска разсичането на мръсните им пипала докрай. Каквато и версия да извадят Борисов, Маринов и Цацаров, обществото няма да повярва.

Няма да се примири. Този път не. Присъдата вече е произнесена – краят на паразитирането им е близо.

Ралица Николова / duma.bg

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари