Букмейкърите се включиха в кметската надпревара за Русе

0
Русенци може да залагат на петима от кандидатите за кметове
Русенци може да залагат на петима от кандидатите за кметове

Русенци може да залагат на петима от кандидатите за кметове

И родните букмейкъри влязоха в надпреварата за кметските кресла за предстоящите местни избори на 29 октомври.

Букмейкърската къща WINBET реши да изненада своите клиенти с нов вид залог – имената на кандидатите за кметове в големите градове в България. За радост на изкушените от хазарта русенци, в залаганията е включен и лист с имената на петима от кандидатите за кметове на крайдунавския град.

Към вчерашна дата подредбата на букмейкърите е близка до резултатите от традиционната социология. Фаворит на WINBET с коефициент 1,44 е кандидатът на БСП Пенчо Милков. Това означава, че всеки, който заложи 10 лв. за досегашния градоначалник, би спечелил 4,40 лв., разясняват букмейкъри за всички, незапознати с принципите на залаганията. Според спецове, по-атрактивен е залогът за кандидата на ПП-ДБ Рена Стефанова, чийто коефициент за възможността да спечели кметския стол е 3.00. Което означава, че със същия залог от 10 лв. заложилите на русенската адвокатка ще приберат по 30 лева, пише БРЯГ.

Примамващи коефициенти, според букмейкърите, имат и кандидатът на ГЕРБ Иван Иванов (5,5) и кандидатът на „Възраждане” Златан Златанов – 10,00.

Рязко открояващ се от групата е доскорошният областен управител на Русе Анатоли Станев, който се явява на изборите като кандидат за кмет от партията на Слави - ИТН. Неговата ставка е... 67! Т.е. с 67 пъти ще увеличите парите си, ако заложите на Станев, но преди това той все пак трябва да спечели кметския стол. Така че, рискът си е за Ваша сметка, предупреждават букмейкърите.

Практиката да се залага на политически фигури и събития не е новост по света. „През 2006 г заложих ей така на шега за Обама в президентската кампания на САЩ и спечелих 800 евро", призна русенец, цитиран от русенския вестник.

Явно модната тенденция вече обхваща и България. Кой от залагащите за русенските кандидати, освен лично удовлетворение от вота си, ще спечели и пари, ще стане ясно в деня на избора. Отсега е ясно обаче , че сигурните печеливши ще са букмейкърите, които никога не губят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    14
    виждам едни бързи/лесни 100 леа
  • 15
    3
    хаха
    къв Пенчо бе, то цял град му се е заканил да го линчува публично те го поставили на първо място. На тия избори няма да се изненадам да има наказателен вот за някой анонимник.
  • 16
    2
    Колю
    Има ли малоумници да гласуват за тоя смешен кмет? Аз не познавам нито един човек дето ще повтори грешката пак да гласува за този некадърник
  • 14
    1
    Русенец
    Хазартът е един от порок, деградиращ обществото ни. Трябва да е забранен със закон.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари