bTV сваля от ефир „Шоуто на Николаос Цитидирис“

2
Комикът ще се прости с телевизионната си публика следващата седмица
Комикът ще се прости с телевизионната си публика следващата седмица

Комикът ще се прости с телевизионната си публика следващата седмица

bTV сваля от ефир "Шоуто на Николаос Цитиридис" от следващия телевизионен сезон.

Това обяви водещият на шоуто миналата вечер, а по-късно потвърди новината чрез публикация във Фейсбук.

Той започна да води вечерното си шоу на 27 януари 2020 г., а актьорът Юлиан Вергов бе първи гост. В последното шоу на Цитиридис - на 1 декември, Вергов отново ще е сред гостите. В предаването ще гостуват и актрисите Боряна Братоева и Цветана Манева.

"Знам, че можеше и още, но засега това е от мен и екипа. Уви, написаното не е ПР трик или кукичка за следващ сезон", написа комедиантът във Фейсбук.

Цитиридис призова зрителите да не го питат какво ще има на мястото на шоуто му, защото няма значение.

"Ще имаме финален епизод, в който ще си кажем телевизионно "довиждане" (сбогом би било пресилено). Нямам закодирано съобщение, в което да казвам причините за всичко това. Светът е така устроен и ние трябва да живеем и оцеляваме в него. На 1-ви декември, ако искате, гледайте в 22 часа финала", написа той.

В предпоследното си предаване Цитиридис заяви, че след 4 години на екран, bTV е взела решението от следващия телевизионен сезонШоуто на Николаос Цитиридис” да не бъде част от програмата на телевизията.

"Най-просто казано, дами и господа - край! Това беше. По принцип е нормално да бъда емоционален, обаче за тези години много емоция беше хвърлена, а и в момента смисъл да си късаме ризите - повече няма. Има едно нещо, което аз изпитвам в този момент - това е благодарност", каза Цитиридис.

Комедиантът обясни, че е благодарен за всяко едно запознанство и за всяко едно приятелство, което е направил в телевизията.

"Благодарен съм за още едно нещо - че ние ще успеем да си кажем телевизионно сбогом подобаващо. Ще бъде много хубаво и въобще няма да го правим тъжно. Това, което ми остана да ви кажа сега - имаме още една среща, не забравяйте!", бяха думите му на финала на шоуто тази вечер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    9
    Texaco
    Цялото бТв да свалят от ефир най-добре, ако може и nova.. Няма да липсват на никой с ниво на интелигентност поне около средното. Това са опростачващо-пропагандни платформи за примати!
  • 2
    8
    Мунчо
    Свършва и тази мъка!
  • 4
    7
    Въй
    Крайно време беше. Даже много закъсняха.
  • 6
    6
    русенец
    Гледах първото предаване на това "шоу". Е, не цялото, а да речем 15 минути или да речем 5 минути от него. Меко казано, не ме впечатли. Но в крайна сметка за всеки влак си има и пътниците. Явно този влак пътува празен и са го спрели. На мен не ми липсва и никога не ми е липсвал. Добре, че е нета, та да разбера някой ден, че и БТВ са я спрели.:) Дай Боже по-скоро!:)
  • -3
    5
    Горкичкия 3!
    Може да си прав за това, което си написал за рейтинга на Сл.Т. Което е най-тъжното и страшно за всичките тези години, в които извърши кощунствените си престъпления над нацията от това БТВ, а продължава да сее зло до ден днешен, като изпълнява мръсни политически поръчки поради патологичната си лакомия. И неговото време няма да е вечно, най-малкото, с това здравословно състояние...Това е страшното, 3, че най-долната простащина е с най-високият рейтинг в родината. А че ти се възхищаваш от това... едва ли ще разбереш.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари