Сашо Кадиев с искрени извинения за нецензурни думи в ефир

0
Водещият сътвори гаф с псувня преди очаквано включване на премиера Кирил Петков
Водещият сътвори гаф с псувня преди очаквано включване на премиера Кирил Петков Снимка: Twitter

Искам да се извиня за емоционалния си и недопустим изблик в ефира на днешното издание на „Преди обед", написа водещият на предаването по bTV Александър Кадиев

Поводът за публикацията му станаха неволно изпуснати нецензурни думи в ефир, произнесени при включен микрофон. Гафът се случи по време на пауза, заради директно включване от протеста на "Възраждане".

Докато се очакваше министър-председателят Кирил Петков да говори пред освиркващите го демонстранти, зад кадър се чу гласът на Кадиев: „Ама айде бе, господин Петков, говорете нещо, стига да е**”... ", каза водещият, завършвайки с неприятна ругатня. 

"Старая се да спазвам етичните норми и правила за поведение не само като знак на професионализъм, но преди всичко - на уважение към целия екип на предаването и телевизията, нашите гости и всички вас, нашите зрители. За съжаление, понякога в резултат на преумора, нетърпение и момент невнимание, човек казва неща, които не мисли и за които съжалява.
 
Както знаете, по време на извънредното включване в „Преди обед“, докато изчаквахме да продължим - използвах нецензурни думи в ефир по повод прекъсването.
 
Поведението ми бе недопустимо и съжалявам за случилото се. bTV винаги е спазвала и налагала най-високи професионални стандарти и ще продължа да се придържам към тях.
 
В живота и в работата понякога се случват грешки – важното е да се поучим от тях. И аз ще го направя!
", завършват искрените думи на актьора и телевизионен водещ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Русе
    Какво трябва да направи, че да го освободят??? Ай стига живял на гърба на майка си - между другото и тя трябва вече да си почива у тях ... 50г на екран стига вече.
  • 10
    4
    Deyan
    Laino.кой го търпи .леглъо.не мога да го гледам
  • 10
    3
    Цонко цонев
    Простак.да го вахат от всякъде.гевезе.мямино синче
  • 9
    2
    Баба Евро
    Мамин Сашко се осра.......отново.100%-ов тъпънар.
  • 8
    1
    любопитен
    Крайно време е този да го свалят от екран. 95 % от мъжете едвам го търпят, а при жените положението е 50 на 50.Самозабравил се лигльо, изградил кариера на плещите на майка си - жена която е съвсем различна. Сякаш не го е раждала тя. Въобще не се учудвам, че го е казал, учудвам се, че сега лъже и маже и твърди, че не го е мислил. Но и в който от двата случая да сме изправени, Сашко трява да отиде в почивка Ако е казал истината, то той няма място в БТВ,която е повече от правителствена телевизия Ако е казал нещо което не мисли, значи пак няма място. Това може да се дължи на лошо възпитание, липса на разум и комуникативност или съзнанието му да е било разстроено от някакви упойващи вещества. А да не обсъждаме тоталната му липса на способност за работа в екип
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари