Венци Мицов: Додо Цитиридис е читаво момче, но го вкараха в една корпоративна помия!

1
Николаос бе свежа глътка въздух сред мухлясалия свят на втръсналите до смърт телевизионни селебритита
Николаос бе свежа глътка въздух сред мухлясалия свят на втръсналите до смърт телевизионни селебритита Снимка: кадър bTV

Николаос бе свежа глътка въздух сред мухлясалия свят на втръсналите до смърт телевизионни селебритита

Свалянето на шоуто на Додо Цитиридис от ефира на БТВ беше, поне според мен, отдавна предизвестено.

Работил съм доста време в различни телевизии и знам, че когато започнат да ти местят слота, да ти намаляват времето и така нататък, това предвещава краят.

В случая с шоуто на Додо обаче виновен не е водещия, защото, според мен, той бе свежа глътка въздух сред мухлясалия свят на втръсналите до смърт телевизионни селебритита.

Проблемът е в БТВ.

БТВ взеха млад стендъп комик с доста сериозен журналистически бекграунд - готова формула за остро шоу - и го вкараха в една корпоративна помия, в която чалгарите и “звездите” от сериали и риалитита на самата телевизия бяха сигурно 70 процента от всички гости.

И така, вместо да създадат продукт, който всички да искат да гледат, БТВ създадоха късно вечерно допълнение към недъгавата си напоследък програмна схема.

Това е тъжно. Защото в предаването работеха читави хора, бендът беше добър, а Додо е явление - познавам го от времето, когато беше съвсем младо момче и бачкаше в Офнюз. И когато беше основния отразяващ вандалските изстъпления на Волен в НАТФИЗ.

Въпросът “а сега накъде” не е към Додо Цитиридис. Той вече е име, може много неща и тепърва, според мен, ще покаже напълно себе си.

Въпросът е към БТВ - сега накъде? Към поредната ви пластмасова телевизионна постановка? В която пак ще каните едни 10 човека постоянно, до откат - докато всички останали спрат напълно да гледат телевизия?

И с това свършвам. Едно време, докато бях бендлидер и ководещ в едно шоу на една отдавна несъществуваща телевизия, румънските ни шефове все ни казваха - “искаме врачки, плеймейтки и поп-фолк певици”. Това беше рецептата за успех.

Телевизиите са тъпи, защото масовият вкус е такъв. Ако искате “умни” телевизии, спрете да гледате като телета в екраните и започвайте да четете книги, м@мка му…

И успех на Додо! Той е читаво момче и ще му се получи каквото и да захване.

Венци Мицов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    хм
    Телевизиите уж сменят собствениците, нио всичко едно и също до гуша....По празниците си знаем за н-ти път всичките сериали на "Сам в къщи", " Хубава жена", "Нищо лично", "Супер мен", "Бързи и яростни", Скалата и още няколко бози,, които може вече да ги декламираме...Хайде нови собственици, размърдайте се, изненадайте телезрителите си с нещо НОВО, по -хубаво и приятно за гладане.
  • 3
    1
    Венци ли си, к'во си?
    Българският език за теб съществува ли?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари