Борисов като "жертва" на Мата Хари

0
Бояджиев: " Жертвата на Мата Хари заслужава да стои до живот зад решетките. И това трябва да се случи, ако един ден, когато и да е, в България възтържествува върховенството на закона"
Бояджиев: " Жертвата на Мата Хари заслужава да стои до живот зад решетките. И това трябва да се случи, ако един ден, когато и да е, в България възтържествува върховенството на закона" Снимка: Фейсбук

Дисидентът Петър Бояджиев с коментар за управлението на България:

"Вчера беше добър ден за Свободния свят и за тези които искат той да покрива все повече територии по планетата. Ами първо Русия призна своето поражение за северен поток 2, един ден преди Джо Байдън да е влезнал в Белия дом. Това е една много важна стратегическа победа, която ще дава отражение и в нашето всекидневие.

Второ, жертвата на Мата Хари обърна палачинката и в опит да спаси заровените в замята 3 милиарда лева, за руския поток, се отказа за пореден път от пирамидата АЕЦ Белене и срещу това ще се опита да спаси руския поток. Да, но руския поток няма никога да продължи към Унгария и Австрия. Сърбия се нуждае само от около 14 % от капацитета му. Е добре, но с 86 процента празна тръба, как ще се изплаща и кой ще понесе отговорност за това престъпление срещу интересът на България.

Тръбата се превърнато в римейк на онези два чайника, които висят в Белене и за които още никой не е платил масрафът освен българският данъкоплатец. Само за това да е, жертвата на Мата Хари заслужава да стои до живот зад решетките. И това трябва да се случи, ако един ден, когато и да е, в България възтържествува ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА И СПРАВЕДЛИВОСТА."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари