Мария Спирова: Русия нарича България "неприятелска държава", защото все още не може да я нарече "васална територия"

2
Кремъл тества лоялността и спортната форма на агентите, с които е наблъскала политическите и обществени среди у нас
Кремъл тества лоялността и спортната форма на агентите, с които е наблъскала политическите и обществени среди у нас Снимка: в. Сега / Архив

Русия врътна кранчето на Полша, за да изнерви Германия и да се изрепчи на Европейския съюз

На България го врътна, за да събори онази част от правителството, която не може да закупи.

Беше си чисто "падни за 20":

Кремъл тества лоялността и спортната форма на агентите, с които е наблъскала политическите и обществени среди у нас. И стои с хронометър до пистата, за да засече колко бързо ГЕРБ, БСП и всички знайни и незнайни наемници ще уловят вдигнатата топка и ще ореват орталъка за тежките поражения, които дори намек за принципна позиция може да навлече на бедната, беззащитна България.

За Полша Русия няма илюзии.

За България има добре подплатени очаквания за колаборация не само сред нарочно купени регулировчици на общественото неведение, но и сред без бой предалата се публика, избрала да вярва в очевидни лъжи, вместо да се адаптира към истината, колкото и дълго да е било комфортно да живее с гръб към нея.

Истината в случая е съвършено очевидна - Русия на Путин не може да бъде "смилена". Тя нарича България "неприятелска държава", защото все още не може да я нарече "васална територия". Средно положение няма.

Мария Спирова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    БЕЗПРИСТРАСНО
    Не се сьрдете на слугинчето че как да порасне в англосаксонския свят трябва да им се хареса все пак а за промитото и мозьче няма какво да говорим тука е програмирано кой трябва да се мрази и и кой е врагьт не е важно да гледаме обективно нито на историята нито на географията тука има черно и бяло няма нюанси каквото и кажат сахибите това е . Безнадежден случай .
  • 2
    3
    Мара много знаеща
    А сега сме васални на ...САЩ. Маро, докато не започнем да мислим за България, винаги ще сме васални.
  • 1
    2
    ...
    Тази куRвентия колко кирливи доларчета взе за да я каже тая простотия ! Заради такива гадни шафрантии е имало инквизиция с публично остригване и горене на клади ! Идиотка !
  • 7
    1
    Бай Чеп
    Врътнаха ни кранчето защото сме незначителни, пък се правим на много важни! Казаха ясно - няма рубли, няма газ! Но мъни, но фъни! Последни сме в Европа по всичко, само сме шампиони по близане на американски задници, събиране на фекалии и изплюването им по Русия! Трябвало да ни се чуе гласа! И на какво отгоре? Икономика ли имаме, армия, природни ресурси, селско стопанство?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари