Борисов изригна: Взимам си една "Нива", да е по-интересно

0
Видео, което показа шофьорските умения на експремиера
Видео, което показа шофьорските умения на експремиера Снимка: Труд

"Вземаме си една "Нива" (модел "Лада" - б.а.) - возиме си се, хем ще им е по-интересно. Защо ще се ядосваме да им показваме ниво?"

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с актива от столицата, сподели 24 часа.

Поводът - упрекът, че взел "луксозни" джипове от фонд "Земеделие", с които возил Камерън. "А те не са дори в десетката - който разбира, знае", подчерта Борисов.

"Трябва да се ослушваме и оглеждаме повече. Като гледах конгреса на БСП, разбрах, че съм единственият им проблем, а тази партия си решава проблемите кардинално", каза полушеговито Борисов. На въпрос от залата обаче той настоя: "Бъдете по-смирени!" Доскорошният премиер си отчел като грешка, че казвал "Построих аз", при положение, че зад всеки обект стояли и общинските съветници от ГЕРБ, и експерти от администрацията.

Освен това самохвалството било все едно една руса жена да каже, че е най-красива, а то има красиви и такива с черни, и с "шарени коси".

Макар че се изненада защо президентът Румен Радев е летял със спартан, при положение, че са дадени 220 милиона за два самолета на властта, Борисов вметна, че надеждата му да не се манипулират изборите е в държавния глава. Иначе кабинетът и БСП, като не спечелят изборите, ще искат касиране, което е нови 50 милиона, заподозря Борисов.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари