Ако Борисов беше завършил в Симеоново, бандит нямаше да остане

2
Защо пак плаче Бойко Борисов
Защо пак плаче Бойко Борисов Снимка: БТА

Защо пак плаче Бойко Борисов

Това журналистите понякога мярка нямат. Както тези дни. Вместо да леят дитирамби за премиера ни в оставка, да пишат и говорят само за магистралите, метрото и градовете градини, за стореното и замисленото от него и само от него, те го нападнаха, че лично карал някакъв си джип. Неблагодарници, продажници, толкова много поводи им даде да пишат за доброто у него, за чистата му душа и смело сърце, а те…

И зарида Бойко Борисов, заплака: С този джип си спомням много добре, че возих Дейвид Камерън на границата с Турция. Вследствие на което българите получиха 40 рейндж роувъра безвъзмездно. 40 джипа получиха за това возене!

Ех, да беше дошъл Дейвид още няколко пъти при приятеля си Бойко, какво ли още щяхме да получим?! Оказва се, че не е било необходимо. Другият му приятел – Виктор Орбан – осигурява 320 млн. лв. безвъзмездна помощ, а приятелката Ангела Меркел на 12 т.м. ще направи невероятен подарък – 12 чисто нови джипа за границата ни, която е и външна граница на ЕС, но това е незначителна подробност. В случая са важни чарът и обаянието на Борисов, които водят до такива чутовни резултати.

Прав е премиерът в оставка горко да се жалва и защото най-големият му подвиг едва сега става явен: Обещавам, когато следващия път стана премиер, ще поръчам в Русия една „Лада Нива“ да я бронират, защото аз имам няколко смъртни присъди от международни босове, които съм залавял и екстрадирал. Вие искате да ме изкарате като пушечно месо в небронирана кола… Добре, ще поема и този риск… президентът Путин няма да откаже да ми я бронират, за да сме доволни и да бъдем унизени както трябва.

Едва ли някой се съмнява, че премиерът Путин вече е разпоредил да бронират Лада Нива за българския си колега ли, приятел ли, славянски брат ли, какъвто и да е – няма да го остави да умре. Въпреки риска, който българският юнак поема. Но не е ясно защо нашите журналисти са проспали залавянето на няколкото международни босове от Борисов, които са му прочели смъртните присъди. Вместо да се докопат до най-интересното: кога, кои, как, сам ли… При това е само един пожарникар, а ако беше завършил в Симеоново за разузнавач или за контраразузнавач, със сигурност на Балканите бандит нямаше да остане. А те писаха и писаха за някой си Динко от Ямбол, който сам заловил някакви мигранти на границата ни.

Остава за доизясняване на какво се дължи унижението Борисово. Дано поне това журналистите да обяснят, че да се утеши човекът, все пак светли празници наближават.

А и нови парламентарни избори, след които той обещава пак да бъде министър-председател. Тогава ще видим ние кой истински ще плаче…

Ц. Стайкова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари