Борислава Пенева: Баща ми е брутално убит от полицаи

1
Бившият спортист Пламен Пенев е с бил с психически проблеми
Бившият спортист Пламен Пенев е с бил с психически проблеми Видео: bTV

Бившият спортист Пламен Пенев е с бил с психически проблеми

Среднощна гонка, напрежение, един починал и обвинения за полицейско насилие в Стара Загора. От МВР съобщиха, че при инцидента има и ранен полицай.

Минути преди 9:00 часа вечерта на телефон 112 е получен сигнал, че възрастен мъж заплашва деца с нож. При появата на полицаите, той побягва. Няколко полицейски автомобила тръгват след него.

След километрично преследване, гонката приключва на централен булевард с фатален край. Причините за смъртта все още се изясняват.

Починалият е 58-годишен бивш спортист - Пламен Пенев, който последните години е с бил с психически проблеми, разказва дъщеря му Борислава Пенева. Според нея полицаите, които преследват баща ѝ, са превишили правата си.

„Смятам, че баща ми е брутално убит, той е убит, зверски бит, пребит“, коментира Борислава, цитирана от bTV.

От полицаите - полицаите на Стара Загора, тези, от които би следвало ние да чувстваме закрила и сигурност. Виждайки всичко това, аз изпитвам страх", разказва още жената.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    10
    от 5 до 6
    Ами... ако това е истина, то значи сайтът и администрацията му са адски западнали. Има логика в това, което казваш, де - всички коментари получиха точно един и същи брой минуси за няма и 5 минути, твърде съмнителна картинка. Абе, дето викаш - да е жив и здрав въпросният жалък тип и да му е честита 2024, през която ще бъде също толкова жалък и тъп, колкото е в момента. А на теб - наздраве!
  • 2
    9
    Чшшшшш, алоу, 8-ми,
    Плашиш ме нещо, а?!! С убийство от ... засегнат полицай? А? Айде.... И на теб да ти ЕПМ! А на останалите – щастлива нова година и най вече здраве!
  • -14
    8
    до 7
    Случайно да знаеш, че в нета никой не е анонимен, а МВР имат звено за борба с кибер престъпниците?:))) Ще вземат да се засегнат от думите ти....:) Весели празници, дете!
  • 11
    7
    А-ха,
    Пак им увеличете заплатите на тия озверели УБИЙЦИ в униформи, да им ЕПМ! Следващите убити може да сте вие!
  • -9
    6
    до 5
    Ще ти обясня. Минусите ги слага администраторът на сайта. То денем няма толкова посещения тук, какво остава на Нова година? Просто човечето си заработва хлебецът като върти брояча на посещенията в сайта.:) Да е жив и здрав! Ти - също!:)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари