Бившият шампион по борба Пламен Пенев е загиналият мъж в Стара Загора

1
Дъщерята на спортиста твърди, че баща ѝ е бил убит от полицаи
Дъщерята на спортиста твърди, че баща ѝ е бил убит от полицаи Снимка: Facebook

Дъщерята на спортиста твърди, че баща ѝ е бил убит от полицаи

Мъжът, починал след гонка с полицията в Стара Загора късно снощи, е 58-годишният бивш републикански шампион по борба Пламен Пенев, предава NOVA. До инцидента се стигна след преследване, при което са извършени преградителни действия от страна на органите на реда на централен булевард в града.

Прокуратурата все още не е излязла с официална информация по случая. По данни на роднини на Пламен Пенев той е излязъл да разхожда кучето си. Край бензиностанция в района е имало деца. Там се случило нещо между тях, но съседи твърдят, че мъжът не е вадил нож, каквито версии се появиха. Стигнало се е до размяна на реплики с полицията и гонка, при която автомобилът на Пламен катастрофира или е спрян от полицейски патрул.

Дъщерята на мъжа, която е видяла тялото на баща си в Съдебна медицина, споделя, че баща ѝ е зверски пребит. Той бил със счупен череп и множество удари по лицето. Борислава твърди, че баща ѝ е убит от органите на реда. Отказала е извършването на съдебна експертиза в Стара Загора, заради опасения, че случаят ще бъде потулен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    19
    абе райчев,
    кво викаш?!? Седял си човекът тихичко и мирно, пък те взели на 112 звънели, ножове вадили, деца плашили, полицай ранили, с коли препускали по улиците?!?!
  • 0
    18
    до 17
    По-скоро на въпросния борец му се е върнало за грехове, извършени в миналото. Що го изкарвате жертва и невинен тоя? Вади нож на деца, ранява полицай, бяга от проверка, причинява имуществени вреди, застрашава още невинни шофьори и пешеходци, спретвайки тая улична безредица... колко още тъпотии е трябвало да натвори според вас, преди да го оритат?
  • 0
    17
    Валентин Райчев
    МАЙКА ВИ ДА ЕБА полицейска !Това ли е начина с който се справите 5 6 човека да смажат от бой един психично болен човек.Голама храброст сте проявили .Нищо то ще ви се връща копеленцата на полицай чета нещастни.ю,Боклуци нещастни.За нищо не ставате.
  • -2
    16
    до 15
    А кой решава? Ти или комшийката ти отсреща? Ти малоумен ли си или се правиш на интересен?
  • 6
    15
    ivo
    Съдът казваш! Този съд в който работят хора като Гешев и изкарва Бойко и Сие невинни!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари