Дъщерята на Ален Делон: Аз съм дъщеря на баща си, не дъщеря на портфейл

3
В семейството на кинолегендата цари война
В семейството на кинолегендата цари война Снимка: ЕPA

В семейството на кинолегендата цари война

В поредния епизод от войната на клана Делон, Анушка Делон, дъщерята на легендата на френското кино увери, че е искала да заведе баща си в Швейцария, за да може той да получи медицинско лечение, отхвърляйки данъчните мотиви, в които я обвинява брат ѝ Антони, срещу когото казва, че е подала жалба, предаде АФП.

"Аз съм дъщеря на баща си, не съм дъщеря на портфейл", защити се Анушка Делон по TF1, говорейки за първи път след избухването на семейната война в средата на седмицата.

В петък по-големият ѝ брат я разкритикува, че иска да "върне" баща им в Швейцария, където легендарният актьор пребивава административно и чийто гражданин е от 1999 г., за да избегне "огромен данък" след смъртта му, докато 88-годишният Ален Делон иска да прекара последните си дни в дома си в Души-Монкорбон, южно от Париж.

Ден преди това Антони Делон обвини Анушка, че манипулира баща им, чието здравословно състояние се влошава след инсулт през 2019 г.

"Той е следен в Швейцария заради болестите си, назначено му е лечение", обясни Анушка Делон. "Единствената причина, поради която исках да го доведа в Швейцария, беше, за да може да бъде лекуван", защити се тя.

Медицински преглед е бил планиран за август, само че брат ѝ е бил "категорично против", казва тя.

"Ален Делон провежда лечение, което е жизненоважно за него, и противно на съветите на лекарите, той реши да го спре. Аз не бях съгласна, не можах да направя нищо по въпроса и е неприлично това да се представя като данъчно изгнание, да се говори за пари".

"Не съм излъгала за медицинските резултати на Ален Делон, както твърди синът му", продължава Анушка Делон.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари