Бойко Рашков: Калин Стоянов е бил чест гост на задържания в митническия скандал Стефан Димитров

0
Рашков е убеден, че скандалът с митниците е избухнал сега заради предстоящите избори и се използва за предизоборна пропаганда
Рашков е убеден, че скандалът с митниците е избухнал сега заради предстоящите избори и се използва за предизоборна пропаганда Видео: вестник СЕГА

Рашков е убеден, че скандалът с митниците е избухнал сега заради предстоящите избори и се използва за предизоборна пропаганда

"Кандидатът за служебен премиер Димитър Главчев трябва да пита номинирания за служебен вътрешен министър Калин Стоянов в какви отношения се намира с обвинения по делото за контрабандния скандал Стефан Димитров. Семейни ли са тези отношения? Бил ли е в качеството си на министър на вътрешните работи и на директор на ГДБОП многократно на гости в дома на Стефан Димитров в София? Моята информация е категорична – бил е и то не веднъж", каза Бойко Рашков в студиото на вестник СЕГА.

Той обаче не знае откъде тръгва познанството им, както и дали министърът е знаел за дейността на Димитров, за която сега прокуратурата го обвинява заедно с баща му Марин Димитров, шефката на митниците Петя Банкова, както и соченият за контрабанден бос Никола Николов - Паскал. "Трябва да бъдат разпитани и жените, с които живеят Димитрови. Ако не им стигнат свидетелите, мога да ги насоча към лица, които ще осветят този въпрос безпогрешно", каза бившият министър.

Рашков обясни, че в кабинета с премиер Николай Денков името на Калин Стоянов за вътрешен министър е било подадено от Бойко Борисов, а той негласно е бил кандидатура на ДПС. Той е убеден, че скандалът с митниците е избухнал сега заради предстоящите избори и се използва за предизоборна пропаганда.

"Няма абсолютно никакво съмнение, че зад това стоят ГЕРБ и ДПС. Те водят битка срещу политическия опонент ПП-ДБ", смята Рашков. Според него основните цели на атаката са той самият, както и съпредседателят на ПП Асен Василев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари