Бойко Борисов: Ще видите след 2 месеца, когато дойде „Делта”

19
Втори път няма да ни се върже ЕК. Аз ходих и се молих на Ангела, на Макрон. А сега само заради кефа на Радевите хора няма да ни обърнат внимание
Втори път няма да ни се върже ЕК. Аз ходих и се молих на Ангела, на Макрон. А сега само заради кефа на Радевите хора няма да ни обърнат внимание

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се появи ненадейно в дома на български лекар и съпругата му, която е германка. Те бяха поканени на кафе и сладкиш в дома им в Арбанаси, като с тях са Томислав Дончев и кметът на Велико Тръново Даниел Панов.

Цялото посещение на бившия премиер бе излъчено в профила му във Фесйбук, а темите, които се обсъждаха обхващаха периодите от соца, през Прехода до наши дни.

„Докторе, нямам неизпълнено желание, когато чух жена ти, казах, че ще дойда”, обърна се Борисов към домакина. Оттам започнаха и актуалните политически теми от действията на служебното правителство, през направеното от ГЕРБ, до 45-ото Народно събрание.

„Тия диктатори какво направиха за един месец…. На Радев хората, които са стари муцуни, или децата на старите муцуни”, каза Борисов и започнаха да обяснява за АМ „Хемус” и как ще промени целия Север, когато се построи. Домакинята изрази възмущението си, че мнозина българи не оценяват направеното през последните десет години и сподели ненависта си към комунизма и комунистите. Борисов пък не скри разочарованието, че младите не помнят престъпленията на комунистическата власт, а новите управляващи вадят "стари муцуни".

Борисов не пропусна да разкаже и за разговорите си с Ангела Меркел.

„Ангела ми каза, че обожава Пирин, Рила, Русе. Цяла България е обиколила на стоп и е казала, че няма толкова райска държава с 4 сезона”, разказа лидерът на ГЕРБ. Темата след това бе сменена на пандемията и локдауните, като Борисов попита неговата домакиня за разликите в мерките тук и в Германия.

Жената му обясни, че в Германия в момента нейни познати се молят да бъдат ваксинирани, а още не е дошъл техния ред, а тук ваксини колкото искаш.

"Колко ме натискаха да купя ваксина от Русия, а там колко болни има - ако беше толкова добра, не трябваше да има нищо там вече. Най-тежкото, което вършат е, че убиха ваксинационния план. Ще видите след 2 месеца, когато дойде „Делта”. Втори път няма да ни се върже ЕК. Аз ходих и се молих на Ангела, на Макрон. А сега само заради кефа на Радевите хора няма да ни обърнат внимание. Дано да не съм прав", каза още Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари