Бойко Борисов разглежда новата спортна зала в Бяла

1
Борисов остана доволен от видяното, но не пожела да влезе в училището, понеже вече го бил видял при предното си посещение в града
Борисов остана доволен от видяното, но не пожела да влезе в училището, понеже вече го бил видял при предното си посещение в града Видео: Фейсбук

Министър-председателят Бойко Борисов в момента е на посещение в Бяла, Русенско

Премиерът оглежда новопостроената спортна зала в компанията на кмета на Бяла, министър Красен Кралев и Пламен Нунев. Новото спортно съоръжение е изградено по проект за близо  3 млн. лева. Тя е предназначена за всички видове спорт на закрито - като хандбал, волейбол, баскетбол. В нея могат да се организират състезания от републиканския спортен календар.
Кметът на града Димитър Славов обясни, че около 1,8 млн. лева от средствата за изграждането на залата са отпуснати от държавата, а останалите са от общинския бюджет.
"Арена Бяла" е с 430 места за сядане, като за концерти и други културни събития може да побере до 1000 души. В нея има съблекални, стаи за треньори и съдии, медицински кабинет, както и други обслужващи помещения.
Борисов остана доволен от видяното, но не пожела да влезе в училището, понеже вече го бил видял при предното си посещение в града.  Премиерът не пропусна да се похвали колко добре вървяло строителството на автомагистрала "Хемус" и колко храмове са били обновени по времето на неговото управление. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари