Бойко Борисов: Подготвил съм интересни решения, ще успокоим хората

1
Те са тежки решения Аз моите съм ги взел. Другите да му мислят
Те са тежки решения Аз моите съм ги взел. Другите да му мислят

Бойко Борисов отново се качи на джипката, за да инспектира първите 15 км от АМ "Европа"

Заедно с него е и зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков. "Новата магистрала Европа, септември месец българите ще карат по нея. Само за месеци се построи новото трасе. Преди беше един паваж, каза още премиерът", съобщи Борисов".

Той коментира и скандалния запис на Христо Иванов, разкриващ заверата с Маджо"Гузната физиономия не можеш да си оправдаеш", заяви Борисов. Той заяви, че щом е видял клипа, го е препратил на Христо Иванов, не за друго, а да си види гузната физиономия.

Нанков пък коментира, че от вчера Иванов си е сменил версията за скандалното видео няколко пъти.

"За разлика от тези, които вече събират CV-та ние имаме да решаваме много неща.Най-голямата финансова политическа криза в света. Но на мои политически колеги им се вижда лесно, като е лесно, да са го направили", заяви Борисов и допълни, че хора споделят колко по-чисто е Черноморието и припомни, колко много пречиствателни станции са направили.

"До 2-3 дни съм подготвил интересни решения, ще успокоим хората. Те са тежки решения", обясни премиерът.

„Тежките решения е важно да ги взима човек. Аз моите съм ги взел. Другите да му мислят. Казват, че искат да влязат в парламента, за да бъдат силна опозиция. А кой ще доведеш? Как може програмата на една политическа партия да е да влезнат в парламента? Да ходят 3 пъти в седмицата на работа и да взимат заплати”, запита се Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари