Бойко Борисов: Подготвил съм доста изненади

1
Да ви предупредя - много внимавайте
Да ви предупредя - много внимавайте Снимка: Булфото

Да се намери друг начин за издигане и избиране на президент, призова премиерът Бойко Борисов пред националното съвещание на ГЕРБ в НДК.

"Ако първата му работа е да се разграничи от нас, тогава трябва да се намери друг начин за избиране, защо да се напъваме", попита той.

Той призна, че е в дилема как да процедира. 

"Събрал съм ви, защото всеки от вас носи отговорност. Всяка организация трябва да е толкова чисто кристална, че темата за корупция въобще да не стига до мен. Защото ако докопам някого от вас, милост няма. Пощада за никого няма да има, да го знаете", каза Борисов.

Можете ли да си представите каква огромна отговорност стои пред всички нас, каза премиерът.

Така, както днес сме тук, утре може за един кабинет да не ни стига да съберем, обясни премиерът. И даде пример, че БСП корупцията ги е докарала до 10-те процента.

Това, че днес другите изглеждат слаби, не трябва да ви подвежда, защото те се организират на принципа на общия враг. Адвокатите на мафията, на Мултигруп, стават борци с корупцията и се обединяват, каза още премиерът.

Повярвайте, подготвил съм доста изненади, заяви той по повод на предстоящите акции срещу корупцията. "Да ви предупредя - много внимавайте. Само малко съмнение в нас да се появи, и сме приключили", размаха пръст към своите премиерът.

95 милиона държава и община датира градския транспорт в София, каза още Борисов. И ако имаше десни партии, всеки ден щяха да питат как е възможно за 8 лв. да има карти. И десницата в Общинския съвет в София остави само ГЕРБ и поеме целия този удар. Благодаря на СДС, че остана нещо дясно, каза премиерът.

Когато някой каже ляв, десен - върл популизъм. Когато слушам другите - не остана нещо, което да е направено от ГЕРБ. Оказа се, че всички вие вършите само негативите, каза Борисов.

Построеното се вижда, то остава, но тяхната тактика е всеки ден да се ерозира силата на ГЕРБ, допълни той.

Борисъв смъмри евродепутатите си - работете за партията и за страната си. За едно евро не съм дал кола да ме почерпите, а Нинова да ми размахва тук документи, каза премиерът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари