Бойко Борисов: Оставихме за магистралата Русе - Велико Търново пари в отделна сметка

2
Ние правехме много неща, заяви лидерът на ГЕРБ
Ние правехме много неща, заяви лидерът на ГЕРБ Снимка: Facebook

Ние правехме много неща, заяви лидерът на ГЕРБ

"Аз никога няма да се изкълча на майка ми да ѝ казвам родител. На майка ми, която за мен е светица и ще ми е майка, докато съм жив, Бог да я прости. Името на майката е свято в българската народопсихология. Това ни е в сърцето, това ни е в душата, това значи консервативно, дясно, отношението ни към религията. Модата им - феи, еднорози. Ние ще сме за кукерите, за нестинарките, за българското огнище. Докато сме ние - това е нашето разбиране", заяви лидерът на ГЕРБ в Сливен, където ГЕРБ чества 17 години от своето създаване.

Ние, когато тръгвахме предишния път, им оставихме за цялата магистрала Търново - Русе пари в отделна сметка“, заяви той във връзка с планираната за днес първа копка на магистралата в участъка на пътя край Ценово.

Взех решение - на първи копки не ходя. Но лентичка – пак се иронизираше, означава, че си го направил. Спряхме и лентички да режем, защото ги дразнехме. Ние правехме много неща“, посочи Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Буци
    Тоя досадник няма ли да се разкара най после.
  • 3
    4
    Читател
    Време е,някои понатрупали богатство за предстоящите 100 год.да отидат на пенсия,за да му се радват на спокойствие.
  • 3
    3
    Глупендеров
    Комитова ги гушна кинтите
  • 5
    2
    хм
    ПИНОКИО! Виж си ноклето!!!!
  • 16
    1
    Да питам Б.Б.
    И кой ще сгъне лихвите от сметката,а коя банка оперира с парите за този период? Кой беше безплатно кредитиран с готови пари?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари