Премиерът: Не очаквам проблеми с бюджета

1
Бюджетът е добре подготвен, заяви Николай Денков
Бюджетът е добре подготвен, заяви Николай Денков Снимка: БНТ

Бюджетът е добре подготвен, заяви Николай Денков

Съвсем нормално е, когато се обсъжда бюджета, да има различни предложения, но аз очаквам бюджетът да бъде приет навреме и да бъде балансиран. Такъв, какъвто е подготвен. Разбира се, нормално е при обсъжданията да има различни дискусии, но бюджетът е добре подготвен и не очаквам особени проблеми - това заяви министър-председателят Николай Денков в отговор на журналистически въпрос след церемонията по първа копка на АМ "Русе - Велико Търново" край град Бяла, цитиран от БНТ.

Денков коментира, че споровете за ръководство на Здравната каса са в парламента и не засягат работата на правителството:

"Правителството си гледа работата, изпълнява си програмата. Както и друг път съм казвал, ако има спорове, те са в Народното събрание. Питайте ги тях. Ние си гледаме работата."

Премиерът се присъедини към призива за молитви за здравето на патриарх Неофит, каквито има днес в православните храмове в цялата страна:

"Знаете колко важна е църквата, колко високо уважавана е нашата държава. Това е духовният водач в тази област. Да се надяваме, както излязоха съобщения днес, че се подобрява състоянието му и че всичко ще бъде наред."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Тоз
    Къв проблем бе петльо нали измисли куб данаци и други увеличи двойно няма пари за туй няма пари за унуй ама за ония в парламента има за вас има за работника няма как са живей с заплата от 1000 лв а сега работодатели съкращават хора щото няма как да стане с вашити измислени закони
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари