Бойко Борисов: Очаквам оставки и от другите, а не да ни гледат сеира

0
Подайте като нас оставки, после ще говорим по други теми, обърна се към опонентите си премиерът
Подайте като нас оставки, после ще говорим по други теми, обърна се към опонентите си премиерът

Подайте като нас оставки, после ще говорим по други теми, обърна се към опонентите си премиерът.

Очаквам и от другите оставки, заяви пред журналисти в Брюксел премиерът Бойко Борисов в отговор на въпрос ще има ли още оставки във връзка с имотните скандали у нас - оставки в средите на ГЕРБ.

Министър-председателят е в белгийската столица на извънредна среща на Европейския съвет за Брекзит.

Те ни гледат сеира, ние човек след човек, знакови фигури подават оставки. Накрая излизат с цялата си наглост и казват, че оставките не било нищо. Ами подайте и вие като нас оставки, пък след това ще говорим по другите теми, изтъкна Борисов.

Това е стандарт, който се спазва в ГЕРБ от всички - при съмнения, при сянка от съмнения, се подават оставки. Така Тома Биков, депутат от ГЕРБ, коментира в парламента оставката на Делян Добрев. Народното събрание днес прекрати неговите пълномощия.

Оставките в последните дни водят към "Борисовгейт" заради данните от последния доклад на ЕК от февруари тази година, в който се казва, че от две трети от сигналите за корупция за видни политически личности не се разследват. Отговорност за това носи министър-председателя. Това заяви по-рано днес народният представител от БСП за България Елена Йончева.

Говорител на Европейската комисия отказа да коментира подадените оставки сред управляващите в България. Знаем за тези събития, заяви говорителят в отговор на въпрос на пресконференция. По неговите думи ЕК не вижда причина да вземе отношение. Не коментираме вътрешни политически събития, добави говорителят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари