Бойко Борисов: Не се меся в разговорите за служебен кабинет

0
Правителство между ГЕРБ и ДПС няма да има, категоричен е той
Правителство между ГЕРБ и ДПС няма да има, категоричен е той Снимка: Красимир Николов / БТА

Правителство между ГЕРБ и ДПС няма да има, категоричен е той

Не се меся в разговорите за служебен кабинет на Главчев. До този момент не знам да е поискана среща с кадри на ГЕРБ”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

Борисов заяви, че приема избора на президента за служебен премиер. “Радев е отговорен човек и няма да хвърли държавата в конституционна криза. Главчев бе неговия избор, ние го приемаме”, каза лидерът на ГЕРБ, предаде БГНЕС.

Относно това кой е предложил промените в Конституцията, касаещи избора на служебен премиер и длъжностните лица, които могат да заемат тази позицията, Бойко Борисов подчерта, че има "добра памет за неща, в които е участвал".

Специално за Конституцията винаги сте чували, че подкрепям Христо Иванов и неговите предложения. Аз дори не съм участвал и в разговорите за промените в Конституцията, съобразяваме се с оценката на експертите, винаги съм вярвал на Христо Иванов”, коментира лидерът на ГЕРБ.

Относно работата на МВР и министър Калин Стоянов, Борисов смята, че "той се е справил добре с опазването на границата и с Шенген".

От вчерашното съобщение на МВР кой е назначил жената на “Нотариуса” също стана ясно (подписът под заповедта за назначение на жената на Мартин Божанов в МВР е на Бойко Рашков, бел. ред.). Калин Стоянов е лично назначение на Бойко Рашков като вътрешен министър до последния му ден като шеф на една от най-важните дирекции - тази за борба с организираната престъпност. Нека да имат всички памет”, призова Борисов.

Той отправи послание и към коалицията ПП-ДБ. “Паметта ми е, че имаше много ясни принципни решения и за Украйна, и за енергетиката, и за социалната сфера, които трите партии внасяхме заедно и гласувахме. На мероприятието на колегите от ПП чухме какви ли не лоши неща за нас, а същевременно пак щели сме да си говорим след изборите. Аз ги съветвам да отидат и да гледат една много хубава постановка с име “Език мой, враг мой”, защото ако продължат по същия начин няма да си говорим след изборите”, категоричен бе Борисов.

Той добави и че дори след изборите да имат 150 депутати с ДПС, то правителство между ГЕРБ и ДПС няма да има.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари