Бойко Борисов: На Денков мога да му кажа, че хората се изпотрошиха по заледените улици

1
Лидерът на ГЕРБ разкритикува решението на здравната комисия да не подкрепи бюджета на НЗОК
Лидерът на ГЕРБ разкритикува решението на здравната комисия да не подкрепи бюджета на НЗОК

Лидерът на ГЕРБ разкритикува решението на здравната комисия да не подкрепи бюджета на НЗОК

"На премиера Денков мога да му кажа, че хората се изпотрошиха по заледените улици на София, така че рискът за здравето на хората беше там". Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в отговор на министър-председателя, който разкритикува решението на здравната комисия да не подкрепи бюджета на НЗОК за догодина, предаде БГНЕС.

"Ние не сме против бюджета. Смущава ни, че се забранява откриването на нови болници и обществените поръчки за онколекарства, които отиват директно в Касата", подчерта Борисов и уточни: "Искаме министърът да си носи пряка политическа отговорност".

Пред журналисти в парламента лидерът на ГЕРБ заяви: "Въздържахме се, за да може в зала да питаме защо искат обществените поръчки да идат в НЗОК и защо забраняват нови клинични пътеки". Борисов уточни, че това не означава, че ГЕРБ иска оставката на здравния министър.

За предупреждението на президента, че може да наложи вето на бюджета, Борисов каза: „Финансовият министър на президента Радев се казваше Асен Василев. Всеки да си поема отговорност за „авантюрите”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Cfgdjute
    Каква трагедия!!! При твоето управление искше снежинките да се ловят у въздуха,ама така и не успяха твоите факирски номера!!!
  • 1
    1
    До Бойко Борисов и Нунев
    Да,да щото при твойто управление прелитаха първо и тогава се изльоскваха със плонж...ж..ж..ж...жжж ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари