Бойко Борисов: Лена държеше лаптопа с имената като се договаряхме с ПП-ДБ

0
Интересува ме кой пише в тоя лаптоп, а не кой го съобщава, заяви лидерът на ГЕРБ
Интересува ме кой пише в тоя лаптоп, а не кой го съобщава, заяви лидерът на ГЕРБ Снимка: БГНЕС

Интересува ме кой пише в тоя лаптоп, а не кой го съобщава, заяви лидерът на ГЕРБ

"Аз с акад. Денков работя добре", така Борисов отговори на въпроса дали ГЕРБ ще свали правителството. Но се ядоса, че "колегите не си държат на думата", визирайки скандалите срещу номинацията на ГЕРБ за подуправител на касата. "Като договаряхме този несъвместим съвместим модел на НЗОК, те извадиха лаптопа прочетоха името на сегашния управите и ние го подкрепихме. Хубав лош - тяхно предложение, подуправителят трябваше да е от нас", обясни той за договорките с ПП-ДБ и припомни как ГЕРБ са оттеглили собствения си кандидат, пише вестник 24 часа.

"Това бе пакетна сделка. Те не удържаха на думата си. Колегите днес ми се разсърдиха", призна той за напрежение в парламентарната група след поведението на ПП-ДБ. "Аз имам договорка с Кирил Петков, Лена Бориславова, Асен Василев. Те бяха като договаряхме управител и подуправител. С мен бе Десислава Атанасова и Томислав Дончев", обясни Борисов с кого се е договарял за постове. И подчерта, че не е било лошо, че и Бориславова е била. "Но тя държеше лаптопа и четеше от него", подчерта лидерът на ГЕРБ.

"Много имена по много теми бяха в нейния лаптоп. След 2 мин. попитах за името и те трябваше пак да вадят лаптопа. Интересува ме кой пише в тоя лаптоп, а не кой го съобщава", настоя Борисов.

"Днес нямаме зам.-министър в здравеопазването. Сиреч "Промяната" държи здравната каса, здравния министър, а от нас се изисква да носим солидарна отговорност за здравната система и електронните рецепти", ядоса се лидерът на ГЕРБ. И добави, че не разбира ПП-ДБ - шефът е техен.

Борисов отхвърли и обвиненията, че "играят" с "Възраждане", които не се включиха в гласуването и така направиха възможен изборът на Момчил Мавров. "Те си играят с "Възраждане", във Варна и в София, и по страната. Те самите "Възраждане" казаха как им клечат пред вратата", отсече той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    1
    наблюдател
    Хайде пак Лена ви виновна...млада, смела жена, която не се подчинава на Бат Бойко, както е свикнал всички да му козируват...Браво на момичето..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари