Бойко Борисов: Единственото, което остава да ме арестуват

6
Кражбата е огромна! Чудовищна далавера! Грабеж на зърно, грабеж на бизнеса, цени на тока
Кражбата е огромна! Чудовищна далавера! Грабеж на зърно, грабеж на бизнеса, цени на тока

Кражбата е огромна! Чудовищна далавера! Грабеж на зърно, грабеж на бизнеса, цени на тока

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заподозря чудовищна далавера със зърното и идеята на властта да влезе на пазара на жито и да го изкупи. Борисов бе на посещение във Враца, където посети ферма и се срещна с животновъди и зърнопроизводители.

Те се оплакаха на Борисов, че кабинетът не се грижи за тях и разкритикуваха властта, че не са се намесили на пазара на торове, нафта - основно средство, с които работят, а сега говорят за спекула при олиото. Земеделците обвиниха властта в популизъм и чакали по 1 месец да заредят с нафта, въпреки уверенията на кабинета, че няма проблем с горивото. Оплакаха, че са пратили ДАНС и полиция да проверяват складовете им за зърно. Една малка част е при тях, а голяма част е при търговците.

Борисов поясни, че при ГЕРБ е нямало спряна нито една европрограма, а сега били нула. Нямало вече 1 година план за възстановяване след 1 година управление на Румен Радев. Даде да се разбере, че се връща времето от 44-та година и този стил на управление. Каква е тази правова държава, при която устна заповед на министъра да се спира износа, попита той. Най-големият спец в далаверата със зърното по думите на Борисов бил Спецов - шефът на НАП.

"Кражбата е огромна", каза Борисов. По думите се потиска цената на зърното. Харчили сме около 1,5 млн. тона зърно, а другото е за износ. Така изнасяли, че комисионните влизали само в техните фирми - близки на властта. Втората далавера било при изкупуването, което се планира от държавата. По думите обаче силозите били при частниците, които ще пазят държавното жито. Заподозря, че част от житото може да изчезне, неясно кой щял го "окачестви". Живото в складовете ще го изяде гъгрицата. Предупреди, че след 2 месеца започва жътва и идва новата реколта.

"Чудовищна далавера", каза той и напомни зърнената криза, когато изнесли житото. Сега по думите му щяло да стане същото. По думите му пропагандата е страховита. Според него парите от тока и бизнеса ще отидат за покупката на житото. "С чуждата пита правят помен", каза Борисов.

Коментира и казуса защо не избрали шеф на БНБ, Причината - кандидатът на ПП не бил магистър, а бакалавър. Именно затова се опитали да сменят правилата.

"Единственото, което остава да ме арестуват. Грабеж на зърно, грабеж на бизнеса, цени на тока. И сега услужливо медиите обяснявали, че всичко е следствие на войната",каза Борисов и добави, че цените се вдигат от юни. Напомни, че ако са били ГЕРБ на власт, нямали да позволят да се вдига цената на тока - "Кюмююрът е наш, миньорите са наши".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Мда
    на кофти ракетата, космосът й крив. Та така и сегашните "управлряващи" винят за всеки свой гаф г-н Бориов. Защото те вина не могат да поемат за нищо. просто защото не са политици, а деца. Все лошият чичо Бойко им е виновен. Тъжна история. Ама съвсем скоро ще ги пратим обратно в Канада, където им е мястото.
  • 2
    4
    Пипончо
    Да тикво, дано да те арестуват, и на дърти години да те тикнат в пандиза, където ти е мястото. Вие тримцата с дебелянчо, и гешката съсипахте съдбите и животите на много хора. Рано или късно ще трябва да си платите сметката. В Библията е написано, че всеки управник ще плаща скъпо и прескъпо за делата си, и ще му се търси сметка, за всичко, което е сторил на народа си...
  • 1
    3
    oooh
    Иска да го направят "герой" на мутренския труд - Първа степен !
  • 4
    2
    Мунчо
    Предпочитам да го "неутрализират". Така по-бързо ще се приключи с този изрод.
  • 10
    1
    Споко, бе!
    Скоро, скоро....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари