БОЕЦ внася във ВСС подписка за оставката на главния прокурор

0
Подписката е известна на г-жа Лаура Кьовеши и има копие
Подписката е известна на г-жа Лаура Кьовеши и има копие Снимка: БГНЕС

Подписката е известна на г-жа Лаура Кьовеши и има копие

От гражданско движение БОЕЦ обявиха, че внасят във Висшия съдебен съвет искане за оставката на главния прокурор Иван Гешев, подписано от 10 хиляди души. 2000 подписа са събрани по електронен път, уточни Анжела Адамова от БОЕЦ:

"Да входираме тази подписка – тя е известна на г-жа Лаура Кьовеши (ръководител на Европейската прокуратура – б.р.) и има копие. Очакваме от Висшия съдебен съвет да ни даде отговор тази подписка ще я вземе ли предвид в следващото заседание, което предстои. Искаме да я вземе предвид. Да знае, че гражданите са събрали толкова много подписи. Ако продължим да събираме подписи – референдум, знаете, че прагът е 50 000".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари