БОЕЦ: Цацаров е поискал от Гешев да го върне във ВКП

0
Добре е, когато всички свине са в една кочина
Добре е, когато всички свине са в една кочина Снимка: Христо Комарницки

Цацаров е поискал и Гешев и прокуратурата са приели да го върнат като прокурор от ВКП.

Това е добре. Добре е, когато всички свине са в една кочина. Така за първи път ще си имаме върховен прокурор, разследван от ДАНС, пишат от движение БОЕЦ на сайта си.

Има и малък проблем. Всички най-важни и тежки дела са на пряко наблюдение на прокурори от ВКП. Това са дела за корупция по високите етажи на властта, престъпления срещу държавата, шпионаж и т.н. По много от тези дела се прилагат и съдържат и засекретена информация. Цацаров сигурно ще разтрива ушите на Гешев и ще си прибира заплатата. Ама, важното е да сме здрави.

Прокуратурата отдавна е убежище и хранилка за компрометирани, корумпирани и некадърни ченгета, милиционери, калинки и мутри. Добре е Гешев да си прибере и Пацо Терасата. Така, като влезем да изриваме боклука, ще са на едно място и ще стане по-бързо и лесно. Прагматични сме.

Аkо Цацаров се върне в прокуратурата след гласуване на оставката му, и БОЕЦ ще се „върнем“ в прокуратурата. Като шеф на КПКОНПИ Цацаров се скри и избяга от директна среща с БОЕЦ през 2020 г. Съдебната палата обаче я познаваме добре и отвътре, и отвън, има много входове и няма къде да се скрие. А имаме да го питаме толкова много неща…

Лично съветваме Цацаров да си вземе възглавницата, четката за зъби, два чифта гащи и чорапи и доброволно да се яви в следственият арест на „ГеМе-то“.

Всеки арестант има право на три хранения на ден (дават и десерт), две свиждания на месец с посочени от него лица и на две колетни пратки за същия период, които да не надвишават 10 килограма (може и суджуци). Свижданията се осъществяват в специално определена стая, която е разделена на две от мрежа и не позволява пряк досег с арестанта. БОЕЦ ще му осигурим сапуна и батерии за транзистора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари