БОЕЦ сезира Гешев срещу Цацаров и Цацаров срещу Гешев!

0

КОЛЕДАТА подрани за Гешев и Цацаров! 

ДНЕС, в първият работен ден на Гешев, като главен прокурор и на Цацаров, като председател на КПКОНПИ, БОЕЦ внесе и първите сигнали до тях! Сезираме Гешев срещу Цацаров за думите на бившият главен прокурор, че избора на тримата големи в съдебната система е ставал в „две други сгради” и че той знае как е ставало това, но нямало да каже. БОЕЦ считаме, че това е признание за търговия с влияние и укривателство и изискваме от Гешев да образува досъдебно производство срещу Цацаров, като инициира и отстраняването му от заеманият пост с цел да не упражнява натиск върху свидетели, да не укрие доказателства и да не влияе върху разследването.

БОЕЦ сезира и Цацаров срещу Гешев за корупция и злоупотреба с власт, като прилагаме разследване на Биволъ, в което бе огласена информация за ВДС (веществено доказателствено средство) по СРС-та приложени и четени по дело НОХД 1552/2014г. в Специализираният наказателен съд, в които се съдържа информация за договорена сума за подкуп в размер на 50 000 (евро или лева) , предназначени за прокурор Иван Гешев с цел осигуряване на минимални присъди за обвиняемите по мегаделото „НЕДОСЕГАЕМИТЕ” и освобождаване на запорираните средства на обвиняемите в размер на 820 000 лв. БОЕЦ изискваме образуването на проверка и КПКОНПИ да сезира компетентните органи (Парламент и ВСС) за процедура по отстраняване на Иван Гешев от заеманият от него пост с цел да не влияе върху свидетели, да не пречи на разследването и да не укрие, или унищожи доказателства!

С днешната акция БОЕЦ нагледно показваме абсурдният и позорен избор на Гешев и Цацаров! Сигнали-капани, в които и за двамата няма полезен ход, освен да докажат своята зависимост и неспособност да изпълняват задълженията си. Олицетворение на модела КОЙ и превзетата от мафията съдебна система чрез поставяне на ключови позиции на зависими хора! Нали и двамата твърдят, че главният прокурор НЕ Е НЕДОСЕГАЕМ, сега и двамата имат възможност да го докажат! Гешев да разследва Цаццаров и Цацаров да разследва Гешев! Звучи, като виц! Това не е гавра от страна на БОЕЦ, това е реалността, това получихме с избора на тези двамата. Две марионетки на мафията сложени, за да защитават интересите на мафията и своите господари, както и да се пазят взаимно! Няма по-силно доказателство за това. Сами ще го докажат чрез неспособността си да излязат от ситуацията в която ги поставихме! Сега очакваме свинско квичене и вой, че това е преврат организиран от БОЕЦ и заговор срещу стабилността на Борисов и Пеевски!

Всъщност това са два сигнала на гражданската органзиация БОЕЦ срещу двама корумпирани и компрометирани магистрати и висши държавни служители. В сигналите се съдържат достатъчно данни за извършени престъпления. Въс всяка нормална държава тези магистрати биха били незабавно отстранени поне до приключването на проверките и делата срещу тях. Какво ще се случи в държавата на мафията можем да предвидим. Ще искалират репресиите срещу БОЕЦ и Биволъ, аккто и срещу всеки осмелил се да пита каквос е случва с тези сигнали. А Гешев и Цацаров ще продължат да дават инервюта за ПИГ и да ни убеждават колко независими са и колко невярна е тезата,ч е главният прокурор е недосегаем!

Изключително важни и знакови сигнали, които по отделно и в своята съвкупност разкриват степента на кочинизация на държавата на Пеевски и Буда! Това е една от най-силните и важни акции на БОЕЦ за годината, чието развитие предстои!

Гешев е позор.

Цацаров е позор.

Управлява ни мафия.

БОЕЦ ЧЕСТИТИ ПРЕДСРОЧНО КОЛЕДАТА НА ЦАЦАРОВ И ГЕШЕВ!

Това зло може да бъде преборено само на площадите! БОЕЦ водим тази битка и събираме непримиримите.

ГД БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари