БМВ се обърна на булевард “Тутракан“

2
20-годишен водач е пострадал при пътен инцидент снощи на булевард „Тутракан“ в Русе
20-годишен водач е пострадал при пътен инцидент снощи на булевард „Тутракан“ в Русе Снимка: Dunavmost / архив

20-годишен водач е пострадал при пътен инцидент снощи на булевард „Тутракан“ в Русе

Произшествието е възникнало около 20:25 часа в района на кръговото кръстовище на булеварда до пристанищния комплекс.

Изпратените на място пътни полицаи са установили, че 20-годишен русенец, управлявал лек автомобил БМВ не е съобразил скоростта си с мократа пътна настилка и при навлизане в кръговото кръстовище е излязъл от пътното платно, блъснал се е в метален стълб от уличното осветление, след това в бетонна шахта и автомобилът се е преобърнал.

От удара е пострадал водачът, който е откаран с линейка в болница „Канев“. След преглед е настанен за лечение с диагноза фрактура на черепа и охлузни рани по тялото.

Произшествието е документирано от полицията, с причина - несъобразена скорост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    17
    До 12-тия от Умно село
    Именно точно такъв млад шофьор е можело и да прекърши като счупена клонка друг млад живот. Тогава би ли го оправдавал като грешка поведението на този млад шофьор, ако не дай Бог, от такава "грешка" е пострадало твоето дете!? И ще му се извиниш ли в случая на младия шофьор само защото "Всеки шофьор прави грешки, всеки е бил млад и всеки в крайна сметка е правел такива грешки"?
  • 1
    16
    Фртио
    Дано никога не се качи да убива.Пишлеме миризливо.Фано естествения подбор да подейства.
  • 5
    15
    до 12
    Не не всеки е правил такива грешки. Аз например не съм. И знаеш ли защо? Всъщност, няма да го кажа (от възпитание), ами ще те оставя сам да се сетиш. Но като се замисля, може и да не се сетиш сам.
  • 3
    14
    Наистина
    Видях стлба паднал ама ще е карало доста силничко .Ама те него укрепват кат хората или да слагат гумини за гумини глави .
  • -5
    13
    САМО АДОЛФ ЗА ВАС!!!
    АНОНИМНИЯТ ПЕДЕРАСТ ПОД Н.12 Е С ЕДНА ГРЕШКА,ТАЯ,ЧЕ КОРВАТА МУ,Т.НАР. МАЙКА ГО Е ЗАЧЕНАЛА,ИЗСТЪРГВАЙКИ БЕЛИТЕ ЧОВЕЧЕНЦА ОТ КИЛИМА ,ГДЕТО МАНГАЛСКИЯТ ТИРАДЖИЯ СЕ Е БИЛ ИЗПРАЗНИЛ! ТОЧНО КОГАТО Е НОВ ШОФЬОР,МЛАД,НО НЕ САМО МЛАД- СЕ КАРА НАЙ-ВНИМАТЕЛНО,А НЕ СЕ ШПОРИ ,КАКТО ШПОРЯТ ВСИЧКИ ТИЯ РУСЕНСКИ ЛАЙНА,АМА ОТ РУСЕНСКИТЕ СЕЛА ЛАЙНА!! ЛАПАЙ НА ОКОЛОМРЪСНОТО НА ТИРАДЖИИТЕ И НЕ ГЪГНИ С ПЪЛНА МРЪСНА УСТА,НЕ Е КУЛТУРНО!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари