Блъснатата пешеходка в Айтос е родила три дни преди инцидента

0
Това е второто дете на 35-годишната Емине, която е в кома
Това е второто дете на 35-годишната Емине, която е в кома Видео: NOVA

Блъснатата на пешеходната пътека да автогарата в Айтос жена е родила момченце само три дни преди зверската катастрофа, каза кметът на село Пещерско - Хюсеин Ахмед, откъдето е пострадалата, предава Dariknews.

Това е второто дете на 35-годишната Емине, която се намира в УМБАЛ - Бургас в реанимацията, а по непотвърдена информация, е в кома. Кметът не се е видял още с близките, които отсъстват от селото и по думите му, вероятно са в болницата при ранената родилка.

Другият тежко пострадал е мъж също в реанимацията. Той е с мозъчна контузия и множество фрактури.

Общо шестима ранени докараха линейките в бургаската болница, от които един след преглед напусна лечебното заведение и е на домашно лечение. Трима са в по-леко състояние, с охлузни рани. Двама от тях са в отделенията по хирургия и неврохирургия.

Камионът, управляван от дрогиран несебърлия, километър по-надолу по обед в петък помете още 11 превозни средства, сред които фатално джип с търговищка регистрация. Именно в него се е возила на задната седалка жертвата на мелето - 28-годишна жена, която изгоря в пламналата кола.

Окръжната прокуратура в Бургас ще иска за шофьора, причинил трагедията, най-тежката мярка за неотклонение - задържане под стража. Дрегерът отчете, че е приел метамфетамини преди да седне зад волана.

Хората от града от години настояват да се изведе от града тежкият трафик към Айтоския проход. През населенето място преминава старият път София-Бургас, а в близост до тежката катастрофа се намира и училище.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари