Бивш шеф на НСО: Гешев е бил следен

0
Според Тодор Коджейков службите вършат работата си перфектно
Според Тодор Коджейков службите вършат работата си перфектно Видео: NOVA

Според Тодор Коджейков службите вършат работата си перфектно

Служителите на НСО са професионалисти, работят дълги години и не вярвам да заложат собствения си живот на карта заради някакви изпълнения. Това заяви Тодор Коджейков, бивш началник на НСО по повод опита за атентат срещу главния прокурор Иван Гешев. По думите му правораздавателните органи вършат работата си перфектно.

Едва ли информация е излязла от НСО. Охраняваните от НСО лица са публични личности. Който се интересува и има някакви намерения в определен период от време, може да разбере маршрута им”, обясни той, предава NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    1
    Име де
    Абе хора, има ли нормален човек който да вярва, че станалото с Гешев наистина е атентат, или даже опит за атентат. Стига бе. Сериозни ли сте? Всеки средно интелигентен човек може да измисли множество начини да го ликвидира тоя, и най вероятно ще са успешни.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари