Безобразие в центъра на Русе

2

Поредната европейска гледка в "Града на свободния дух"

"Поредната европейска гледка в центъра на Русе с новите контейнери. Само че този път не гражданите, а май камиона който ги извозва е виновника.", пише Стелян Киров в сигнал до Dunavmost.com.

За същия проблем сигнализират и други граждани в социалните мрежи.

"Добър вечер, току що станах свидетел на случка, която ме озадачи. Реших да сляза да изхвърля боклука, когато слязох пред болка видях камиона за изпразване на контейнери и реших да го изчакам да приключи, след това отидох да си изхвърля боклука и заварих това, което е на снимките (ул. Константин Иречек, до Общината). Бих приела, че може да се е повредил контейнера, но за жалост не е за пръв път, но този път бях свидетел след камиона. Не коментирам хората, които изхвърлят боклука отстрани, но след тази гледка останах потресена.", пише Диляна Василева във фейсбук групата "Сигнали към Община Русе".

"Здравейте. Идея нямам как се е случило това. Принципно няма как съда за смет да бъде оставен по този начин от камиона, който го обслужва. Отидох на място, но вече беше оправен. Явно е имало технически проблем.", така отговаря Владимир Димитров, който е пълномощник на кмета - район Централен в Община Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    2
    Баба Вуна
    Положението в градът е отражение на личния живот на управниците. Тоест бардак. Но в личният им живот, неверниците ги гонят позорно с разводи в Долно Уйно, далеко от града, за да не стават за срам.
  • 4
    1
    ...
    в Париж е в пъти по-зле.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари