Бедрос Пехливанян: В Община Русе се назначават пенсионери, стойностните хора напускат сами

3
Някак си общината абдикира от важните неща, като европейското развитие на Русе
Някак си общината абдикира от важните неща, като европейското развитие на Русе Видео: Русе Медиа

В общината се назначават голям брой пенсионери, а все повече стойностни хора напускат сами, заяви на пресконференция общинският ръководител на ГЕРБ-Русе Бедрос Пехливанян.

Общинските съветници от ГЕРБ няма да подкрепят новата структура на администрацията, тъй като според тях не се цели оптимизиране, а разместване.

Предложената структура няма видим хоризонт за европейското развитие на Русе и за реалните цели, а именно оптимизация, тъй като видно от графиката се запазва броят на администрацията. Някак си общината абдикира от важните неща, като европейското развитие на Русе, след като вече няма зам.-кмет по този ресор, а той е приобщен към други. Защо се сливат толкова разностранни дейности като култура, образование, младежки дейности, спорт, здравеопазване и социални дейности. Кой е този компетентен човек, който ще разбира от всичко това?“, заяви още председателят на групата съветници на ПП ГЕРБ, предава Русе Медиа.

Орлин Дяков коментира, че тази структура показва липса на кадри и заяви отново, че градът се управлява в момента от четири партии – широката коалиция на БСП, Патриотите-ВМРО, ДПС и „Атака“. Те формират мнозинство от 27 души, което гласува и приема всички материали на кмета Пенчо Милков. По думите му се раздават назначение на определени хора от определени политически сили, за да се гласува както иска кметът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари