Беднякът милионер: Страхувам се, всичко може да се случи с мен!

2
Милен е прехвърлил собствеността си на свой приятел Найден
Милен е прехвърлил собствеността си на свой приятел Найден Видео: Traffic News

Надявам се да има правосъдие. Вече мисля за самоубийство”, заяви беднякът-милионер от Пловдив Милен Паунчев в интервю на TrafficNews.bg.

22-годишнив младеж е наследил имотите след смъртта на двамата си родители. Те починали един след друг в рамките на 20 дни. Едва след погребението Милен разбрал, че притежава голямо наследство. Решил да продаде няколко декара и така попаднал в схема, от която излязъл без пукнат лев. По думите му пазарните земите стрували 5-6 милиона по пазарни цени, а той е получил не повече от 200 000 лева и няколко автомобила, които му били продадени на завишени цени.

Тези хора ме подмамиха, обещаха ми да строим заедно и да се развивам, а след това ми взеха документите и започнаха да прехвърлят земите. Дори и личната ми карта бяха взели и я държаха повече от две седмици. Наложи се да си извадя нова, но една от сделките е мината със старата ми карта, без аз да съм бил там. Непрекъснато ми даваха някакви упойващи вещества, наркотици. Не бях на себе си”, твърди Паунчев.

Паунчев обясни, че иска да си върне имотите, защото са "земите на моето семейство". „Искам да си върна имотите, защото майка ми и баща ми сега се обръщат в гроба. Не ми трябват нито коли, нито пари. Знам, че бях подведен от измамници, но се надявам в тази държава да има правосъдие, което да пази сираците”, каза още Пунчев.  

Той очакваше съдия-изпълнител да отнеме фамилната му къща, но в уречения час не се появил никой. Вероятната причина е, че адвокатът на Паунчев е обжалвал изпълнителното дело.

Милен е прехвърлил собствеността си на свой приятел Найден. „Страхувам се, всичко може да се случи с мен, когато имотът е на мое име. Може да ме отвлекат и да ме накарат да подпиша някакъв документ”, заяви Милен. Той живее без пукната пара. А само преди година е притежавал над 100 декара земя в „Остромила”.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари