Бдение в памет на убитите Хариет и Христина

2
Събитието е организирано от колеги на покойната Христина Дилева
Събитието е организирано от колеги на покойната Христина Дилева Снимка: Кадър от bTV

Събитието е организирано от колеги на покойната Христина Дилева

Тази вечер се организира бдение в памет на убитите момичета при катастрофата на „Черни връх“, предава bTV.

Събитието е организирано от колеги на покойната Христина Дилева.

Припомняме, катастрофата е причинена от  Георги Семерджиев на 5 юли. При инцидента загинаха две момичета на 22 и 26 г. Пострада и шофьор на такси, а Семерджиев се укри и бе обявен за издирване.

Семерджиев бе заловен след спецоперация на СДВР и отряд "Кобра" в дома на родителите му няколко часа, след като бе обявен за издирване, в неособено адекватно състояние. Тогава стана ясно, че служителката на МВР Симона Радева му е помогнала да се укрие. 

До момента Семерджиев има повдигнати 5 обвинения.

Софийската градска прокуратура образува и досъдебно производство срещу полицаи за "чадър" над бившия футболист. Материали по делото бяха отделени заради събрани в хода на разследването за ПТП-то данни за евентуално нарушаване на служебните задължения от служители на МВР, включително на КАТ-СДВР, за покровителстване на обвиняемия, както и за търговия с влияние.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари