Бащата на Георги Семерджиев: Той жив се закопа в гроба!

0
Във фаталната вечер вечеряхме заедно цялото семейство, нищо в очите, в действията му не подсказваше, че има такъв проблем
Във фаталната вечер вечеряхме заедно цялото семейство, нищо в очите, в действията му не подсказваше, че има такъв проблем Снимка: БГНЕС

Във фаталната вечер вечеряхме заедно цялото семейство, нищо в очите, в действията му не подсказваше, че има такъв проблем

Това казва бащата на Георги Семерджиев, убил двете момичета в катастрофата край столичния хотел "Хемус", пред bTV

Той беше вечерта вкъщи. Вечеряхме, цялото семейство вечеряхме. Нищо в очите, в действията му не подсказваше, че има такъв проблем... И аз като родител като го видя това нещо, вярвате ли, че ще му разреша да се качи на колата и да си тръгне?“, казва баща му Константин Семерджиев.

Тръгнал от дома на семейството си към 20:30ч., за да вземе брат си от работа. Нямало нищо тревожно, което да индикира, че е възможен инцидент.

Не сме се виждали след катастрофата, не сме разговаряли. Дойдоха полицаи вкъщи. Търсиха го тука, защото по адрес се води тука, а иначе живее на квартира. Казахме им адреса на квартирата и те отидоха и го хванаха… Той си беше вкъщи - нито е искал да бяга, нито нищо“, твърди баща му.

Константин Семерджиев отдава бягството на сина му от мястото на катастрофата на стрес.

Родители му казват, че не са знаели за проблемите му с наркотиците, нито за приятелите му.

Пет денонощия не съм спал и не знам накъде да тръгна. Излизам от вкъщи, гледам хората около себе си… имам чувството, че всичките ме гледат мене и се връщам обратно. В моето съзнание аз не съм създал човек… майка му не е родила човек, който може да направи такова нещо. Но ето, че се е случило - какво да направя? Страшно много ми тежи, че две млади същества си отидоха. Той жив се закопа! Вие разбирате ли ме, жив се закопа в гроба“, казва баща му.

Преломният момент в живота на Георги бил покрай задържането му за черно тото, смята баща му.

Оттам тръгнаха нещата, той да върви надолу. Най-добрия футболист на „Левски“ беше в детско-юношеската школа. И там му съсипаха живота“, казва мъжът.

Константин Семерджиев заяви още, че няма доведен син, както се твърдеше последните дни, че също е арестуван за алкохол и дрога на пътя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари